Αποκάλυψη Stan: «Εγώ απεγκλώβισα την σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού από την Ferrari (vid)

Newsroom
Αποκάλυψη Stan: «Εγώ απεγκλώβισα την σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού από την Ferrari (vid)
O Stan αποκάλυψε πως ήταν απεγκλώβισε την σύζυγο του Τζώρτζυ Μονογυιού από την φλεγόμενη Ferrari.

Αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος με την Ferrari που στοίχησε την ζωή στον Τζώρτζυ Μονογυιό, ήταν ο Stan όπως αποκάλυψε μέσω ανάρτησης που έκανε στα Social media.

Μάλιστα, όπως είπε στην εκπομπή του Mega, ο γνωστός τραγουδιστής ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα, με κατεύθυνση της Βάρης Κορωπίου όταν είδε το πολυτελέστατο αυτοκίνητο να χάνει βγαίνει εκτός ελέγχου και τον οδηγό του να προσπαθεί να το επαναφέρει.

Αμέσως πάρκαρε το αυτοκίνητό του και έτρεξε να προσφέρει βοήθεια...

«Την έπιασα από τις μασχάλες προσπάθησα να την τραβήξω έξω. Είχε τις αισθήσεις της ήταν ζαλισμένη. Το παιδί δεν ειχε τις αισθήσεις του. Την ρώτησα αν είναι καλά και μου είπε πονάω, δεν βλέπω», είπε μεταξύ άλλων.

«Φοβόμασταν ότι μπορεί να γίνει έκρηξη ανα πάσα στιγμή. Δεν ξέρω ούτε το πως έγινε ούτε το γιατί έγινε. Ξέρω μόνο ότι ότι το πρώτο πραγμα που σκέφτηκα ήταν να πάω να βοηθήσω. Φάνηκε πως έχασε τον έλεγχο το παιδί», τόνισε.

Όσον αφορά την γυναίκα που έβγαλε έξω από το όχημα, είπε: «Ήταν σε κατάσταση σοκ η κοπέλα. Την ξάπλωσα στο έδαφος τη ρώτησα αν είναι καλά. Παρατήρησα ότι είχε χτυπήσει τα πόδια της».