Φουρέιρα για Μποτία: «Τον κοιτάω και λέω "να'ναι καλά η μάνα σου που σε έκανε"» (vid)

Newsroom
Φουρέιρα για Μποτία: «Τον κοιτάω και λέω "να'ναι καλά η μάνα σου που σε έκανε"» (vid)
Η σπάνια εξομολόγηση της Ελένης Φουρέιρα για τον Αλμπέρτο Μποτία.

Η Ελένη Φουρέιρα αν και εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας, σπανίως μιλάει για την προσωπική της ζωή και την σχέση της με τον Αλμπέρτο Μπότια. Αυτή την φορά όμως έκανε μία εξαίρεση και σε μία σπάνια εξομολόγησή της, στο κανάλι του Fipster στο Youtube μίλησε για τον Ισπανό αμυντικό...

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια στο ξεκίνημα του video «Θάρρος ή Αλήθεια» αναγνώρισε πως είναι «πολύ ερωτευμένη και πολύ ευτυχισμένη», ενώ σε ερώτηση για το τί της αρέσει περισσότερο πάνω του, απάντησε: «Υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα, τον κοιτάζω και λέω "Παναγία μου, να σε έχει καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο"».

Στη συνέχεια μάλιστα, είπε: «Ποιος είπε ότι δεν είμαστε μαζί; Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε. Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά… Είναι όμορφος πολύ. Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος. Πολύ δοτικός με τους φίλους μου…».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον θάνατο του MadClip: «Αποφεύγω να μιλήσω για αυτό γιατί είναι κάτι που πραγματικά δεν μπορώ να εκφράσω, όλο αυτό το πράγμα που νιώθω και όλον αυτόν τον πόνο. Οπότε δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Γιατί για εμένα το έχω αφήσει στο κεφάλι μου ότι είναι κάπου στο εξωτερικό και είναι καλά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι χάθηκε τόσο απλά. Δεν είναι εύκολο όταν είσαι με έναν άνθρωπο, τρία λεπτά πριν συμβεί αυτό. Να καταλαβαίνεις ότι κάτι συμβαίνει γιατί τον παίρνεις τηλέφωνο και δεν στο σηκώνει. Για μένα ήταν πολύ τρομακτικό που όταν έφυγε μετά από τρία λεπτά έφυγα και εγώ με τον Αλμπέρτο. Γιατί τον πήρα τηλέφωνο επειδή δεν με χαιρέτησε, οπότε λέω θα τον πάρω και δεν το σήκωσε. Εκείνη την ώρα λέω αποκλείεται να μην το σήκωνε… Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει συμβεί. Δεν μιλάω για αυτό γιατί θέλω απλά αυτή η πληγή να κλείσει. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να μείνει η μνήμη του ψηλά γιατί ήταν ίσως ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Αλήθεια, το καλύτερο παιδί. Ένας κύριος. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για εκείνο το βράδυ. Ήμουν η πρώτη που έφτασα, είναι πολύ δύσκολο μέσα μου… Τον αγαπάμε πάρα πολύ, όπου κι αν βρίσκεται. Τους έκανε όλους ευτυχισμένους…»