Απίθανη Μάρω Κοντού: «Έστειλα λουλούδια στον εαυτό μου, για να συγχύσω τον άνδρα μου… Τσάμπα ξοδεύτηκα» (vid)

Newsroom
Απίθανη Μάρω Κοντού: «Έστειλα λουλούδια στον εαυτό μου, για να συγχύσω τον άνδρα μου… Τσάμπα ξοδεύτηκα» (vid)
Η σπουδαία ηθοποιός Μάρω Κοντού δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έχει προδοθεί από σύντροφό της ενώ εξιστόρησε και ένα… κόλπο που έκανε η ίδια για να κάνει τον σύζυγό της να ζηλέψει.

Για όλους και για όλα μίλησε η Μάρω Κοντού, η οποία ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Η αγαπημένη και σπουδαία ηθοποιός δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έχει προδοθεί από σύντροφό της ενώ εξιστόρησε και ένα… κόλπο που έκανε η ίδια για να κάνει τον σύζυγό της να ζηλέψει.

«Ψυχικά νιώθω άφθαρτη. Δεν είχα ποτέ κακίες, ανταγωνισμούς, δεν είχα πάθη και δεν τα θέλω. Δεν με ενδιέφεραν αυτά που έλεγαν για εμένα. Αν ήταν άντρας, έλεγα "καημένε πόσο κουτός είσαι;". Αν ήταν γυναίκα, έλεγα "σε λυπάμαι"» σημείωσε αρχικά η Μάρω Κοντού και συμπλήρωσε:

«Ερωτικά έχω προδοθεί και έχω προδώσει. Δεν πρόδωσα επειδή προδόθηκα. Στο παρελθόν είχα στείλει λουλούδια στον εαυτό μου, για να συγχύσω τον άνδρα μου, με ανώνυμη καρτούλα. Νομίζω, όμως, πως τσάμπα ξοδεύτηκα. Τότε ήμουν πολύ αθώα, ήμουν πολύ ρομαντική και έφτιαχνε τα σεναριάκια μου. Αυτά, όμως, είναι στο παρελθόν, από μία άλλη εποχή, από μία άλλη Μάρω».

Τέλος, για την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο δήλωσε: «Ο κόσμος με αγαπάει. Μερικές φορές αυτή η αγάπη του "αγγίζει" την ενόχληση. Δηλαδή, δεν υπάρχει μία στιγμή που να αισθάνομαι ολομόναχη, ούτε στο σούπερ μάρκετ, ούτε στο κομμωτήριο, ούτε στο δρόμο, ούτε στο φαρμακείο. Πρέπει να μου μιλήσουν, πρέπει να απαντήσω. Είναι 90% ευχάριστο, κάποιες στιγμές είναι ενοχλητικό».