Ο Robbie Williams πούλησε τελικά την έπαυλή του των 9,7 εκατ. αφού κατάλαβε πως είναι στοιχειωμένη

Newsroom
Ο Robbie Williams πούλησε τελικά την έπαυλή του των 9,7 εκατ. αφού κατάλαβε πως είναι στοιχειωμένη
Ο 47χρονος τραγουδιστής ένιωσε στοιχειωμένος στην υπερπολυτελή βίλα ενώ ο γιος του, του είχε πει ότι «το δωμάτιο με τρομάζει». Εν τέλει έριξε την τιμή και στην 3η προσπάθεια το πούλησε.

Ο Robbie Williams κατάφερε τελικά να πουλήσει την έπαυλη του στην εξοχή της Αγγλίας, για 6,75 εκατομμύρια λίρες (8.8 εκατ. ευρώ), αφού αναγκάστηκε να ρίξει την τιμή σε σχέση με την αρχική που ζητούσε. Θα αναρωτηθεί βέβαια κανείς γιατί έβαλε πωλητήριο σε αυτό το αριστούργημα, ωστόσο ο λόγος είναι πως πιστεύεται ότι η υπερπολυτελής βίλα είναι στοιχειωμένη.

Ο 47χρονος τραγουδιστής, ο οποίος αγόρασε τη βίλα των 7 υπνοδωματίων στο Wiltshire για 8,1 εκατομμύρια λίρες (9.7 εκατ. ευρώ) το 2009, έβγαλε τρεις φορές τη βίλα προς πώληση, ωστόσο αναγκάστηκε τελικά να ρίξει την τιμή της, παρά το γεγονός ότι ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή ακίνητα στην περιοχή.

Η 3η φορά που έβγαλε προς πώληση την υπερπολυτελή βίλα ήταν τον Σεπτέμβριο του 2021, μειώνοντας κατά 1,35 εκατομμύρια λίρες (στα 6,75 εκατομμύρια), την τιμή της παρά το γεγονός ότι οι μέσες τιμές ακινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκαν κατά 65%.

3

Σύμφωνα με την Daily Star, ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν ήθελε να μειώσει την αρχική τιμή του ακίνητου. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα εξοχικό κτήμα 71 στρεμμάτων και διαθέτει ένα επιπλέον εξοχικό σπίτι, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, ένα γήπεδο τένις, ένα υπόστεγο ελικοπτέρων και δύο διαμερίσματα για μέλη του προσωπικού. Μέσα στο σπίτι, που ονομάζεται Compton Bassett House, υπάρχει ένα σπα αναψυχής με γυμναστήριο, εσωτερική πισίνα, υδρομασάζ και σάουνα.
Οι ντόπιοι χωρικοί είπαν στη MailOnline ότι ένας από τους κύριους λόγους για την αποτυχία της πώλησης είναι η εγγύτητα του χώρου υγειονομικής ταφής που απέχει μισό μίλι και φαίνεται από μερικά παράθυρα επάνω ορόφου.

3

Ο ίδιος ο τραγουδιστής όμως δεν ήθελε να μείνει εκεί με τη σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά του, γιατί ένιωθε «στοιχειωμένος».
«Ο Τέντι (ο γιος του) μου είπε, «αυτό το δωμάτιο με τρομάζει. Δεν μου αρέσει αυτό το σπίτι.» Είπα, «Κι εμένα με φοβίζει. Δεν χρειάζεται να κοιμάσαι πια εκεί”» και πρόσθεσε ο Robbie Williams, λέγοντας: «Αν υπάρχει μεγάλη θλίψη ή μεγάλος πόνος ή τραγωδία, νομίζω ότι μπορεί να βυθιστεί στους τοίχους και να αφήσει εκεί μια ουσία που παραμένει για πάρα πολύ καιρό».
Κάτοικοι του χωριού είπαν ότι ο πρώην τραγουδιστής των Take That και η οικογένειά του δεν είχαν ζήσει στο αχανές κτήμα για αρκετά χρόνια.

Πιστεύεται ότι περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στο κτήμα τν 24 εκατομμυρίων λιρών με θέα στη λίμνη της Γενεύης στην Ελβετία. Το χαρτοφυλάκιο ακινήτων του τραγουδιστή περιλαμβάνει επίσης μια έπαυλη στο Beverley Hills και ένα σπίτι 17 εκατομμυρίων λιρών στο Notting Hill του Δυτικού Λονδίνου.