Φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ: Έπιασαν λάθος άνθρωπο για την δολοφονία Σολόνικ

Newsroom
Φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ: Έπιασαν λάθος άνθρωπο για την δολοφονία Σολόνικ
Τελικά ο Γεωργιανός που συνελήφθη στο Μακεδονία, δεν ήταν ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Ρώσου εκτελεστή, Σολόνικ και της συντρόφου του.

Σε γκάφα φαίνεται πως έπεσε η Ελληνική Αστυνομία, αναφορικά με την σύλληψη πριν από λίγες ενός Γεωργιανού, με την κατηγορία οτι ήταν ο ηθικός αυτουργός στην δολοφονία του Σολόνικ και της συντρόφου του πίσω στο 1997.

Ο 48χρονος έφτασε την Τρίτη το πρωί στο αεροδρόμιο Μακεδονία από την Λάρνακα και οι αρχές, μετά από σήμα της Interpol πως είναι καταζητούμενος για την συγκεκριμένη υπόθεση, του πέρασαν χειροπέδες.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, όπως αναφέρει το protothema.gr κυκλοφορούσε με χαρτιά στα στοιχεία που έβγαιναν στο όνομα Καρσλιαδης Ιωακειμ του Βασίλειου και της Νίνα με ημερομηνία γέννησης 30/1/1974 και την ελληνική ταυτότητα, όπως διαπιστώθηκε, την είχε από το 2000 και είχε εκδοθεί από τις ελληνικές αρχές.

Όπως αποδείχθηκε ο συγκεκριμένος δεν εμπλέκεται στην διπλή δολοφονία, αλλά σε υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ όπως υποστήριξε ο ίδιος, ήρθε στην χώρα μας για να παραστεί σε μία κηδεία.