Το απαράδεκτο σχόλιο στο Twitter για την Κατερίνα Καινούργιου: «Εκεί τα πήρα και άρχισα να...» (vid)

Newsroom
Το απαράδεκτο σχόλιο στο Twitter για την Κατερίνα Καινούργιου: «Εκεί τα πήρα και άρχισα να...» (vid)
Στο Twitter, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Ποσο κομπλεξικιά και κακιασμένη παίζει να σαι για να κάνεις αυτό το σχόλιο σε μια γυναίκα».

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με ένα σχόλιο που διάβασε στο Twitter το οποίο την αφορούσε και το μοιράστηκε στην εκπομπή της «Super Katerina». Η Κατερίνα Καινούργιου είχε πει σε προηγούμενη εκπομπή της πως θέλει να γίνει μητέρα και ένας/μία στο Twitter έγραψε: «Ούτε η μητεροσύνη δεν τη θέλει».

Αναλυτικά η Κατερίνα Καινούργιου είπε γι αυτό:

«Υπάρχει μια τοξικότητα. Κάτι συζητούσαμε εδώ για την Μάρα Δαρμουσλή που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Μπαίνω Twitter και ξαφνικά διαβάζω ένα σχόλιο ότι "ούτε η μητεροσύνη δεν τη θέλει”. Για αυτό που είπα ότι θέλω να γίνω μητέρα. Ό,τι πιο ακραίο για μια γυναίκα που είπε στον αέρα ότι θα ήθελα και εγώ να κάνω ένα παιδάκι… ε εκεί τα πήρα και άρχισα… εντάξει».

Στο Twitter, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Πόσο κομπλεξικιά και κακιασμένη παίζει να σαι για να κάνεις αυτό το σχόλιο σε μια γυναίκα!!», ενώ παραθέτοντας το σχόλιο, έγραψε: «Αν αυτό το σχόλιο δεν θεωρείται αισχρότητα τότε τι θεωρείται; Πόσο μίσος και κακία Θεέ μου… Θλιβερό !».

2