Ο Γερμανός με το πρόσωπο-παζλ ξόδεψε 17.000 δολάρια για να δείχνει απάνθρωπος

Newsroom
Ο Γερμανός με το πρόσωπο-παζλ ξόδεψε 17.000 δολάρια για να δείχνει απάνθρωπος
Μια... περιουσία έχει ξοδέψει ένας Γερμανός μετατρέποντας τον εαυτό του σε ανθρώπινο παζλ.

Το ποσό των 17.000 δολαρίων έχει ξοδέψει μέχρι στιγμής ένας άντρας στη Γερμανία προκειμένου να δείχνει «όσο πιο απάνθρωπος γίνεται». Γνωστός και ως Black Depression στο Instagram, εδώ και αρκετά χρόνια προσπαθεί να μετατρέψει τον εαυτό του σε ένα «ανθρώπινο παζλ».

Ο 28χρονος έχει καλύψει το πρόσωπό του με τατουάζ που αποτυπώνουν κομμάτια παζλ χρωματιστά, ωστόσο δεν είναι το μοναδικό που έχει κάνει. Έχει βάψει το άσπρο των ματιών του με μαύρο χρώμα και έχει τοποθετήσει σε δύο σειρές των δοντιών του τιτάνιο.

Επίσης, έχει αφαιρέσει με χειρουργείο κομμάτια του χόνδρου του αυτιού του, έχει περάσει έναν χαλκά στα ρουθούνια του και έχει τεντώσει με σκουλαρίκια τους λοβούς των αυτιών του.

«Η τροποποίηση του σώματός μου με έχει γοητεύσει εδώ και πολλά χρόνια. Μπορώ να κάνω δικά μου προσωπικά πράγματα και όχι ότι κάνουν οι άλλοι. Προσπαθώ να αλλάξω το σώμα μου έτσι όπως έχω στο μυαλό μου να γίνει. Πηγαίνω σε διαφορετικούς καλλιτέχνες body mod σε όλο τον κόσμο για να κάνω κάποιες επεμβάσεις στον εαυτό μου», λέει.

Ξεκίνησε τις επεμβάσεις σε ηλικία 20 ετών, χωρίζοντας στα δύο τη γλώσσα του. Στη συνέχεια έκοψε και το εξωτερικό τμήμα των αυτιών του. Παρά τις ακραίες και εκκεντρικές αλλαγές που έχει κάνει δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος και σκοπεύει να προχωρήσει και σε άλλες επεμβάσεις.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη black_depression (@black_depression9)