Ο «Εν Λευκώ 87.7» πήρε θέση για τον Τζούμα: «Δεν μας αντιπροσωπεύουν τα όσα είπε, να ανακαλέσει»

Newsroom
Ο «Εν Λευκώ 87.7» πήρε θέση για τον Τζούμα: «Δεν μας αντιπροσωπεύουν τα όσα είπε, να ανακαλέσει»
Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Εν Λευκώ 87.7», στον οποίο έχει εκπομπή ο Κωνσταντίνος Τζούμας, ανέφερε πως όσα είπε ο ηθοποιός δεν εκφράζουν τις αξίες του σταθμού.

Θέση για τα όσα απαράδεκτα είπε στον ΑΝΤ1 και το «Πρωινό», ο Κωνσταντίνος Τζούμας, πήρε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Εν Λευκώ 87.7», στον οποίο έχει εκπομπή, αναφέροντας πως όσα είπε δεν εκφράζουν τις αξίες και τις απόψεις του σταθμού και μάλιστα του ζητάνε να ανακαλέσει.

«Τα σχόλια του Κωνσταντίνου Τζούμα στην τηλεοπτική εκπομπή «Το Πρωινό», στον ΑΝΤ1, σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες και τις απόψεις του σταθμού μας και των στελεχών του. Ζητάμε από τον κ. Τζούμα να ανακαλέσει τα λεγόμενά του» αναφέρει ο ραδιοφωνικός σταθμός «Εν Λευκώ 87.7» στο Facebook.

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας κληθείς να σχολιάσει τον Μητροπολίτη Κοζάνης που είχε πει «πως αντέχετε τις γυναίκες που δεν κλείνουν το στόμα τους;», αντί να του ασκήσει κριτική, τον δικαίωσε με αυτά που είπε...

«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Σε ένα βαθμό, πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως» δήλωσε χαρακτηριστικά.