Σταύρος Σβήγκος: «Δεν είναι απαραίτητα κακές οι ναρκωτικές ουσίες» (vid)

Newsroom
Σταύρος Σβήγκος: «Δεν είναι απαραίτητα κακές οι ναρκωτικές ουσίες» (vid)
«Ας αλλάξει ο τρόπος που κυκλοφορούν για να ισιώσει και το υπόλοιπο πράγμα. Αυτή είναι η άποψη μου» ανέφερε ο Σταύρος Σβήγκος στο Mega.

Με αφορμή την πρεμιέρα του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» μίλησε ο Σταύρος Σβήγκος στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις ναρκωτικές ουσίες που έχει δοκιμάσει, την εθελοντική εργασία που έκανε στο ΚΕΘΕΑ, αλλά και γενικότερα το πως παρουσιάζονται κάποια πράγματα από τους δημοσιογράφους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταύρος Σβήγκος σημείωσε για την εργασία του στο ΚΕΘΕΑ, «ήταν μια προσωπική μου ανάγκη να εργαστώ στο ΚΕΘΕΑ, όπως ακόμα έχω τέτοιες ανάγκες. Δεν είχα κάποιο προσωπικό βίωμα. Σαφώς γνωρίζω τις ουσίες».

Σε ερώτηση για δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για χρήση ναρκωτικών ουσιών από τον ίδιο, εκείνος παραδέχθηκε πως «ναι, απλώς δεν θεωρώ ότι είναι απαραίτητα κακές (σ.σ. Οι ναρκωτικές ουσίες) και πρέπει να ξορκίσουμε το κακό. Ας αλλάξει ο τρόπος που κυκλοφορούν για να ισιώσει και το υπόλοιπο πράγμα. Αυτή είναι η άποψη μου».

Συμπλήρωσε δε: «Επίσης πολλές φορές, όπως ξέρουμε όλοι, η δημοσιογραφία μπερδεύεται και αντί να μεταφέρει σωστά τα λεγόμενα και την είδηση, φτιάχνει κάπως πιο λαμπερή την είδηση για να πουλήσει. Μπορεί να έχω κάνει, αλλά έχει μεγάλη διαφορά το «είμαι χρήστης» γιατί χρήστης είναι αυτός που έχει μια συνέχεια απέναντι σε μια ουσία. Είναι μεγάλη η διαφορά από το να πεις πως έχω δοκιμάσει».