Μαλέσκου για την on air διαμάχη με την Καινούργιου: «Δεν μετανιώνω για τίποτα από αυτά που είπα» (vid)

Newsroom
Μαλέσκου για την on air διαμάχη με την Καινούργιου: «Δεν μετανιώνω για τίποτα από αυτά που είπα» (vid)
Η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε στην on air διαμάχη που είχε με την Κατερίνα Καινούργιου.

Στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο Άλλος» φιλοξενήθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία απάντησε μεταξύ άλλων στην on air διαμάχη που είχε με την Κατερίνα Καινούργιου, λέγοντας πως δεν μετανιώνει για τα όσα είχε πει (σ.σ. «μη γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα», ενώ πρόσθεσε δε πως ο αυθορμητισμός της παρεξηγείται.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «αυτό που έχει παρεξηγηθεί είναι ο αυθορμητισμός μου και η διάθεση να τσαλακώνομαι. Αυτό που ενδεχομένως βλέπουν οι άλλοι ότι θέλω να προκαλέσω ή να δείξω κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είμαι».

Για τη διαμάχη και τα όσα είχε πει για την Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Ήταν αυθόρμητη η κίνηση αυτή. Πραγματικά δεν είχα δει. Όταν ενημερώνομαι ότι έχει ειπωθεί κάτι για μένα που δεν είναι ωραίο καλώς ή κακώς θα πρέπει να το δω για να έχω άποψη.

Μπορεί και καλοπροαίρετα αυτοί που στο μεταφέρουν να το αντιληφθούν διαφορετικά. Σε κάθε περίπτωση το θέμα είναι λήξαν.

Ξέρω ότι δεν ήταν σωστό. Να μιλάς για έναν παρουσιαστή ή παρουσιάστρια που είναι απέναντι. Δεν μου αρέσει. Δεν μου αρέσει να υπάρχει αυτή η διάθεση ή περίεργη πρόθεση για μια άλλη εκπομπή. Ακόμα κι αν έχεις όλα τα δίκια του κόσμου.

Αν θα γυρνούσα τον χρόνο πίσω, ίσως να το χειριζόμουν διαφορετικά. Αλλά καμιά φορά το συναίσθημα και ο παρορμητισμός, θέλει και γρήγορα αντανακλαστικά. Δεν μετανιώνω για τίποτα από αυτά που είπα, γιατί δεν είπα κάτι που δεν ίσχυε».

Τέλος τόνισε πως «θεωρώ πως δεν προσέβαλα κανέναν» ενώ για το αν έχουν ξαναμιλήσει ανέφερε: «Όχι δεν έχουμε μιλήσει από τότε».