Χαμός στη «Φάρμα» με τις πρώην κολλητές Τσουμελέκα-Ηλιάδη: «Δεν μπορείς να με κοιτάξεις καν στα μάτια- Είσαι διπρόσωπη» (vid)

Newsroom
Χαμός στη «Φάρμα» με τις πρώην κολλητές Τσουμελέκα-Ηλιάδη: «Δεν μπορείς να με κοιτάξεις καν στα μάτια- Είσαι διπρόσωπη» (vid)
Αθανασία Τσουμελέκα και Αγγελική Ηλιάδη είχαν χοντρό επεισόδιο στη «Φάρμα».

Κάποτε «κολλητές», τώρα στα… μαχαίρια. Η Αγγελική Ηλιάδη όχι απλά δεν συγγχώρεσε την Αθανασία Τσουμελέκα, που έβγαλε προτεινόμενη και τελικά εκτός «Φάρμας» τη Σάσα Μπάστα, μιας και οι τρεις τους έλεγαν πως είναι φίλες, αλλά τώρα που είναι αρχηγός, φρόντισε να πάρει εκδίκηση για τη φίλη της Μπάστα.

Έδωσε τη μαύρη πέτρα στην Αθανασία Τσουμελέκα, έτσι όπως είχε κάνει και αυτή στη Σάσα Μπάστα, μόνο που η Ολυμπιονίκης στο βάδην δεν το πήρε καθόλου καλά.

Είπε στην Ηλιάδη πως το περίμενε και η τραγουδίστρια δεν μπορεί να την κοιτάξει καν στα μάτια, για να λάβει την απάντηση από την Ηλιάδη: «Εγώ σε κοιτάω στα μάτια πάντα όπως και τώρα και ξέρεις πολύ καλά ότι το κάνω αυτό γιατί ήμασταν τρεις φίλες και την μία την έστειλες έξω από δω. Αυτό εμένα μου στοίχισε πάρα πολύ και δεν μπορώ να το συγχωρήσω».

Οι τόνοι ανέβηκαν στη συνέχεια πάρα πολύ, με την Τσουμελέκα μάλιστα σε κάποιο σημείο να κτυπάει το χέρι στο τραπέζι προκειμένου να σταματήσει η συμπαίκτρια της να την διακόπτει, κάτι που εξόργισε την Αγγελική Ηλιάδη.

«Ήταν εκδικητικό πάντως και το καταλάβαμε όλοι» τόνισε η Αθανασία Τσουμελέκα μεταξύ άλλων.