Τρόμος στην Κολομβία: 22χρονος φύλακας σκοτώθηκε την πρώτη μέρα στη δουλειά (vid)

Newsroom
Τρόμος στην Κολομβία: 22χρονος φύλακας σκοτώθηκε την πρώτη μέρα στη δουλειά (vid)
Τρομακτική σκηνή στην Κολομβία με 25χρονο δράστη να πυροβολεί 22χρονο φύλακα, ο οποίος ήταν στην πρώτη μέρα της δουλειάς του.

Ένας 22χρονος Κολομβιανός φύλακας ασφαλείας, σκοτώθηκε την πρώτη μέρα στη δουλειά, όταν πυροβολήθηκε από κοντινή απόσταση σε συμπλοκή με ένοπλο ληστή.

Πλάνα από κάμερα ασφαλείας, κατέγραψαν τη δραματική στιγμή στην πόλη Cúcuta της Κολομβίας. Εκεί, απεικονίζεται ο Miguel Ángel García Naranjo να κάθεται έξω, με τη στολή του φύλακα, όταν ένας ένοπλος άνδρας έρχεται από πίσω του κρατώντας όπλο.

Σε μια προσπάθεια να εκφοβίσει τον νεαρό φύλακα, ο ένοπλος άνδρας βάζει την κάννη του όπλου στον λαιμό του Naranjo, ο οποίος όμως σπρώχνει τον δράστη και σηκώνεται απευθείας από τη θέση του.

Ο ληστής, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την αστυνομία και είναι ο 25χρονος Βενεζουελάνος Raiquet Samuel Machado, πυροβολεί τον νεαρό φύλακα από κοντινή απόσταση. Παρά το γεγονός ότι δέχθηκε ένα (θανατηφόρο) τραύμα στην κοιλιακή χώρα, ο Naranjo «απαντά» με τον ίδιο τρόπο και πυροβολεί τον δράστη.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Medical Duarte, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν.

Ο Machado είχε συλληφθεί στο παρελθόν, τον Μάιο του 2019, ως ύποπτος για τη δολοφονία του Jader Leonidas Agudelo που είχε διαπραχθεί τέσσερις μήνες νωρίτερα, ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος αφού οι αρχές απέτυχαν να απαγγείλουν κατηγορίες εναντίον του εντός του νομικά προβλεπόμενου χρόνου.

Η Cúcuta, η οποία συνορεύει με τη Βενεζουέλα και είναι διαβόητη επειδή φιλοξενεί συμμορίες διακίνησης ναρκωτικών, υπέστη αύξηση 30% από έτος σε έτος στις ανθρωποκτονίες το 2020.