O Light απέλυσε τον δικηγόρο του «λόγω εμπλοκής του στην υπόθεση της νεοναζιστικής COMBAT 18»: «Ενάντια στις αξίες μου»

Newsroom
O Light απέλυσε τον δικηγόρο του «λόγω εμπλοκής του στην υπόθεση της νεοναζιστικής COMBAT 18»: «Ενάντια στις αξίες μου»
Ο Χρήστος Ιωαννίδης ή κατά κόσμον Light αποφάσισε να σταματήσει τη συνεργασία με τον δικηγόρο του.

Ο γνωστός τράπερ Light, ο οποίος συνελήφθη τις τελευταίες ημέρες, αποφάσισε να σταματήσει τη συνεργασία με τον δικηγόρο του, Γιώργο Μακρή, λόγω «της εμπλοκής του στην υπόθεση της νεοναζιστικής οργάνωσης COMBAT-18».

Το γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του (story) στο Instagram, τονίζοντας πως «η εμπλοκή του στην υπόθεση της νεοναζιστικής οργάνωσης COMBAT-18 (για την οποία ως χθες το βράδυ είχα πλήρη άγνοια) έρχεται σε άμεση αντίθεση με τις δικές μου αξίες και τα "πιστεύω" μου ως άνθρωπο αλλά και ως γιο μετανάστη».

Η ανάρτησή του

«Όσον αφορά στην εμπλοκή μου στην υπόθεση που απασχολεί τη δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ, θα κάνω δηλώσεις όταν κριθεί σκόπιμο από τη νέα μου νομική ομάδα. Όσον αφορά τον κ. Γιώργο Μακρή που εως τώρα είχε αναλάβει τη νομική υπεράσπιση μου, σήμερα επιθυμώ να κάνω γνωστό πως διακόπτω τη συνεργασία μου μαζί του. Ηεμπλοκή του στην υπόθεση της νεο-ναζιστικής οργάνωσης COMBAT-18 (για την οποία ως χθες το βράδυ είχα πλήρη άγνοια) έρχεται σε άμεση αντίθεση με τις δικές μου αξίες και τα "πιστεύω" μου ως άνθρωπο αλλά και ως γιο μετανάστη. Έχω αποδείξει στο παρελθόν με τη στάση αλλά και με τις πράξεις μου ότι είμαι ενάντια σε οποιαδήποτε φασιστική ιδεολογία».

Ανάρτηση Light