Η ασφάλεια την... έπεσε στον τράπερ λίγο πριν τραγουδήσει στον Κολωνάκι

Newsroom
Η ασφάλεια την... έπεσε στον τράπερ λίγο πριν τραγουδήσει στον Κολωνάκι
Το χρονικό της προσαγωγής του πασίγνωστου τράπερ στο Κολωνάκι και οι έρευνες στο σπίτι του.

Στην ΓΑΔΑ βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τρίτης ο πασίγνωστος τράπερ για τις εικόνες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, με τα όπλα, ένα εκ των οποίων είχε τα διακριτικά της ΕΛ.ΑΣ.

Μόλις αποκαλύφθηκε η λεπτομέρεια αυτή, στην αστυνομία σήμανε συναγερμός, καθώς έπρεπε να ελεγχθεί αν το όπλο αυτό είναι πραγματικό, αν όντως άνηκε σε μέλος της, αλλά και αν είναι κάποιο από αυτό που κλάπηκε το προηγούμενο διάστημα.

Έτσι, μία ομάδα της ασφάλειας εντόπισε τον 26χρονο τράπερ σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι όπου ήταν να εμφανιστεί χθες το βράδυ και λίγο πριν ανέβει στην σκηνή για να ερμηνεύσει τα τραγούδια του, του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στην ΓΑΔΑ.

Παράλληλα, ξεκίνησε έρευνα στο σπίτι του για να διαπιστωθεί αν υπήρχαν εκεί τα όπλα, όμως δεν βρέθηκε τίποτα.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως ήταν ψεύτικα για τις ανάγκες video clip που γύριζε στο Γκάζι, όμως στην ΕΛ.ΑΣ δεν έχουν πειστεί και τόσο, με αποτέλεσμα να ερευνούν άτομα του κύκλου του, μήπως έχουν εκείνα στην κατοχή τους το συγκεκριμένο όπλο.

Σύμφωνα πάντως με δημοσίευμα, στην κατοχή του τράπερ βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών, κάτι ωστόσο που μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί.