Θετική στον κορονοϊό η Δέσποινα Βανδή: «Εμβολιασμένη και με αρνητικό μοριακό 40 ώρες πριν» (vid)

Newsroom
Θετική στον κορονοϊό η Δέσποινα Βανδή: «Εμβολιασμένη και με αρνητικό μοριακό 40 ώρες πριν» (vid)
Η Δέσποινα Βανδή επιβεβαίωσε πως βγήκε θετική στον κορονοϊό.

Θετική στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να χάσει τον τελικό του Just The Two Of Us βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή, παρά το γεγονός πως είναι εμβολιασμένη και είχε μοριακό τεστ αρνητικό 40 ωρών. Η τραγουδίστρια συνέστησε μετά από όλα αυτά «προσοχή μεγάλη» και «να δίνετε σημασία στην παραμικρή ένδειξη», καθώς όπως ανέφερε εύλογα, αφού ήταν εμβολιασμένη και είχε μοριακό αρνητικό, θα μπορούσε να κυκλοφορεί κανονικά.

Χρειάστηκε να κάνει ξανά για να μπει στην Κύπρο και σε συνδυασμό με μια μικρή κόπωση που ένιωθε, βγήκε πως είναι θετική.

Σε βίντεο που «ανέβασε» στο instagram είπε: «Καλημέρα παιδιά! Θέλω να σας πω ότι είμαι καλά, έκανα ένα μοριακό τεστ για προληπτικούς λόγους. Αισθανόμουν ότι κάτι με περιτριγυρίζει και πάω να αρρωστήσω και βγήκα θετική. Είχα κάνει και την Κυριακή για να πάω στην Κύπρο και είχε βγει αρνητικό. Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο. Αυτή τη στιγμή κάθομαι στο σπίτι, πίνω πολλά υγρά, τρώω φρούτα, προσέχω, είμαι σε πλήρη απομόνωση. Λυπάμαι δεν θα είμαι μαζί σας στην Κύπρο που το ήθελα πάρα πολύ να είμαστε μαζί Παραμονή, ούτε στον τελικό του J2US. Χρόνια Πολλά σε όλους και να προσέχετε».

2

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τη συμπαράσταση! Δώστε σημασία και στις πιο μικρές ενδείξεις! Κυριακή έκανα μοριακό για να μπω στην Κύπρο, Τρίτη αισθανόμουν πως πάω να αρρωστήσω από την κούραση και ξανά έκανα ένα μοριακό για προληπτικούς λόγους και βγήκα θετική!

Εμβολιασμένη και έχοντας ένα αρνητικό μοριακό 40 ώρες πριν, θα μπορούσα να μην έχω πάει να ξανακάνω και να συνεχίζω να κυκλοφορώ!

Θέλει μεγάλη προσοχή παιδιά! Καλή δύναμη! Ας προσευχηθούμε όλοι να τελειώσει σύντομα και να είμαστε καλά!».