Δικηγόροι Light: «Ζήτησε τα όπλα για στόρι για να φλεξάρει τη ζώνη, την κάνναβη αυτή την παίρνεις από το περίπτερο» (vid)

Newsroom
Δικηγόροι Light: «Ζήτησε τα όπλα για στόρι για να φλεξάρει τη ζώνη, την κάνναβη αυτή την παίρνεις από το περίπτερο» (vid)
Οι δικηγόροι του τράπερ Light υποστήριξαν πως τα όπλα ήταν ψεύτικα και απλά πόζαρε με αυτά για να δείξει την… αγκράφα της ζώνης, ενώ τα ναρκωτικά είναι φυσικά και τα προμηθεύεται από το… περίπτερο.

Στην εκπομπή Tlive της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha φιλοξενήθηκαν οι δικηγόροι του τράπερ Light, ο οποίος συνελήφθη αυτός και ο μάνατζερ του για κατοχή όπλων και ναρκωτικών, ύστερα από την κινητοποίηση της αστυνομίας, για τα stories που «ανέβασε» στα social media, ποζάροντας με όπλα, το ένα εκ των οποίων μάλιστα έφερε το σήμα της ελληνικής αστυνομίας.

Στην κατοχή του τράπερ, έπειτα από έρευνα βρέθηκε ποσότητα κάνναβης ενώ στο σπίτι του εντοπίστηκαν κάποιες χιλιάδες ευρώ, ένα μαχαίρι και ένα τσεκούρι. Η υπόθεση έχει πάρει αναβολή για να εκδικασθεί στις 10 Ιανουαρίου.

«Έχει απομονωθεί ένα στιγμιότυπο από 10 stories όπου φαίνεται η ζώνη του η οποία ανήκει σε μια πολύ γνωστή εταιρεία. Από τα 10 stories έχει απομονωθεί μόνο ένα. Σε όλα τα άλλα φαίνεται μόνο η ζώνη του που δε φέρει πάνω της τίποτα πέρα από τη γνωστή αγκράφα με το λογότυπο» ανέφεραν ενδεικτικά.

«Η εκδήλωση έγινε σε πολύ γνωστό κλαμπ της Αθήνας το οποίο έχει μια από τις αυστηρότερες εισόδους. Δεν τραγουδούσε εκεί, είχε πάει ως καλεσμένος. Είναι ένα μαγαζί που παίζεται τέτοια μουσική. Ήταν μια εκδήλωση με πολλούς καλλιτέχνες της τραπ σκηνής».

Στη συνέχεια, οι δικηγόροι του υποστήριξαν: « O Light είναι ένας άνθρωπος που στο σύνολο η μουσική του αρέσει. Δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει όποιον τον πλησιάζει. Ένας άνθρωπος πολύ φιλικός που ποτέ δεν έχει σηκώσει τη μύτη του ψηλότερα. Όταν έρχεται κάποιος να σου ζητήσει να βγάλετε μια φωτογραφία, δε μπορείς να ξέρεις ποιος είναι. Πήγαν τρία παιδιά να βγάλουν μια φωτογραφία.

Τα παιδιά που πάνε εκεί ακούν ραπ-τραπ μουσική. Η ιδιοτυπία αυτής της μουσικής έχει τα crew που βγάζουν τα δικά τους τραγούδια. Έχω την ενημέρωση από τον Light ότι τα παιδιά αυτά τελείωσαν ένα κλιπ εκεί κοντά και μετά πήγαν στο μαγαζί. Ο Light είδε τα όπλα και αφού βγάλανε φωτογραφία τους τα ζήτησε για να βγάλει το story για να φλεξάρει τη ζώνη».

Όσο για τις ναρκωτικές ουσίες, ανέφερε: «Τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή του Light τα προμηθεύεσαι από το περίπτερο. Είναι νόμιμα. Η συγκεκριμένη μάλιστα εταιρεία είναι και χορηγός του τραγουδιστή και υπάρχει στα video clip τους. Είναι απόλυτα νόμιμα η συγκεκριμένη κάνναβη, αν θέλει κάποιος μπορεί να την καπνίσει. Έχει σταλεί ήδη δείγμα στο χημείο του κράτους προκειμένου να αποδειχθεί ότι δεν είναι ναρκωτική ουσία. Του έχουν καταγγελθεί πλημμεληματικού τύπου κατηγορίες αν και είναι τραβηγμένες από τα μαλλιά».