Αγγλίδα αποκαλύπτει γιατί κάθε χρόνο ξεστολίζει το δέντρο στις 11 το βράδυ των Χριστουγέννων (vid)

Newsroom
Αγγλίδα αποκαλύπτει γιατί κάθε χρόνο ξεστολίζει το δέντρο στις 11 το βράδυ των Χριστουγέννων (vid)
Η μητέρα από το Χάρτλπουλ εξήγησε τον λόγο που βγαίνει πρόωρα από το κλίμα των Χριστουγέννων.

Τα Χριστούγεννα τα λατρεύουν όλοι. Αν όχι όλοι, οι περισσότεροι, περιμένοντας με ανυπομονησία να στολίσουν για να μπουν στο κλίμα των άγιων μερών. Ωστόσο, μια μητέρα στην Αγγλία κάθε χρόνο ξεστολίζει το χριστουγεννιάτικο της δέντρο πρόωρα.

Στις 25 Δεκεμβρίου στις 11 το βράδυ βγάζει τα στολίδια και μαζεύει το δέντρο, εξηγώντας πως το κάνει για χάρη της μικρής της κόρης. Η Georgia Schofield μοιράζεται πολύ συχνά βίντεο στο TikTok και σε ένα από αυτά αποκάλυψε τον απίστευτο λόγο που βγαίνει τόσο νωρίς από το κλίμα των Χριστουγέννων.

@bruh.georgia

Time to get on with the birthday decorating 😬 ##schofieldfamily

♬ 100 Ways - Jackson Wang

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, η 23χρονη μητέρα έχει μαζέψει όλα τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και εξηγεί τον λόγο γράφοντας: «Όταν στις 26 Δεκεμβρίου είναι τα γενέθλια της κόρης σου».

Κάποιοι που είδαν το βίντεο έσπευσαν να σχολιάσουν και να την ρωτήσουν σε τι επηρεάζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο τα γενέθλια της κόρης της. Η Η Georgia απάντησε πως αυτός είναι ένας τρόπος να κάνει την τρίχρονη κόρη της να απολαύσει την ημέρα της. «Προσπαθώ να το κάνω όσο πιο φυσιολογικό για εκείνη», είπε.

«Τα Χριστούγεννα και τα γενέθλια της κόρης μου είναι με διαφορά μιας ημέρας. Επομένως, το έχουμε πλέον σαν οικογενειακή παράδοση να κατεβάζουμε το δέντρο την νύχτα των Χριστουγέννων για να ετοιμαστούμε για τα γενέθλια», συμπλήρωσε.

@bruh.georgia

Can’t believe I’m going to have a 3 year old tomorrow 🥺♥️💫 ##schofieldfamily

♬ Can We Kiss Forever? - Kina