Πήγε να κάνει το εμβόλιο στη θέση άλλου: Όταν τον ανακάλυψαν εξαφανίστηκε ξεχνώντας την ταυτότητα του κατόχου που συνελήφθη

Newsroom
Πήγε να κάνει το εμβόλιο στη θέση άλλου: Όταν τον ανακάλυψαν εξαφανίστηκε ξεχνώντας την ταυτότητα του κατόχου που συνελήφθη
Όταν πήγε ο κάτοχος της ταυτότητας να την παραλάβει, ένας 29χρονος, συνελήφθη από τους αστυνομικούς που είχαν κληθεί.

Όλα λάθος πήγαν στον εμπνευστή- υποθέτουμε και- αντιεμβολιαστή, που είχε τη φαεινή ιδέα να στείλει άλλον στη θέση του για να το εμβόλιο. Πίστεψε πως το σχέδιό του ήταν καλό: Η βελόνα θα τρυπούσε έναν άλλον, που απλά θα είχε την ταυτότητα του (αντιεμβολιαστή).

Έτσι και έγινε… Πήγε να εμβολιαστεί κάποιος στο εμβολιαστικό κέντρο της Αγίας Βαρβάρας με την ταυτότητα του αντιεμβολιαστή, ωστόσο όταν έκαναν την σύγκριση του προσώπου με τη φωτογραφία της ταυτότητας, ανακάλυψαν την απάτη. Πλέον, έχουν συνηθίσει σε τέτοιες παγαποντιές.

Όταν κατάλαβε αυτός που θα έκανε το εμβόλιο, ότι τον ανακάλυψαν, το έβαλε στα πόδια, αλλά πάνω στην ταραχή του ξέχασε την ταυτότητα. Όχι τη δική του. Του αντιεμβολιαστή.

Το απόγευμα πήγε ο κάτοχος της ταυτότητας- ένας 29χρονος- για να την παραλάβει και οι αστυνομικοί, τους οποίους κάλεσαν από το εμβολιαστικό κέντρο, τον συνέλαβαν με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και της παράβασης των κανονισμών για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.