Την Μάγκυ Χαραλαμπίδου την πείραξε άλλο στον σάλο με τον Παναγιωτόπουλο: «Δεν ντρέπεται ο ίδιος με αυτό το απαράδεκτο σώμα;» (vid)

Newsroom
Την Μάγκυ Χαραλαμπίδου την πείραξε άλλο στον σάλο με τον Παναγιωτόπουλο: «Δεν ντρέπεται ο ίδιος με αυτό το απαράδεκτο σώμα;» (vid)
Διαφορετική προσέγγιση στον σάλο με τις καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, έχει η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Μία δήλωση, στην οποία αναζητά κανείς την ουσία αλλά και τον λόγο αυτής, έκανε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, όταν ρωτήθηκε να καταθέσει την άποψή της, για όλο αυτόν τον σάλο που έχει ξεσπάσει με τις καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, δεν στάθηκε στις κοπέλες που είδαν εν αγνοία τους τον εαυτό τους να πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο αναρτημένα σε πορνογραφικά σάιτ, αλλά προσέγγισε την υπόθεση από άλλη σκοπιά…

«Είναι απίστευτο. Απορώ με το θράσος του. Δεν μπορώ να το πιστέψω όλο αυτό, είναι αδιανόητο. Είναι δυνατόν να μην ντρέπεται ο ίδιος να πρωταγωνιστεί με αυτό το απαράδεκτο σώμα, με όλο αυτό το απαράδεκτο πακέτο; Υποτίθεται ότι θες να είναι κάτι που θα σε εξιτάρει, δεν ντρέπεται;» ήταν η αρχική της τοποθέτηση στην όλη υπόθεση. Στη συνέχεια ανέφερε: «Είναι θρασύτατα τραγικό και απαράδεκτο αυτό που έκανε στα κορίτσια. Είναι πάρα πολύ κακό να μην σέβεσαι τον άλλον. Αλλά και από την άλλη, με την πάρτη του πώς τη βρίσκει;».

Για το αν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο στην ίδια, απάντησε: «Δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την επιλογή των συντρόφων ή επειδή είμαι πολύ προσεκτική. Ότι υλικό υπάρχει με εμένα, υπάρχει επειδή θέλω και το ξέρω. Δεν υπάρχουν πράγματα που δεν τα γνωρίζω. Έχω κάνει playboy και φυσικά ότι άλλο έχω κάνει επίσης, το γνωρίζω καλά.

Από τη στιγμή που θα μπεις στη διαδικασία να μαγνητοσκοπήσεις μια προσωπική στιγμή, πρέπει να σκέφτεσαι ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, οπότε δεν το κάνεις. Αν αποφασίσεις να τραβήξεις μια προσωπική σου στιγμή, την τραβάς εσύ και την κρατάς για πάρτη σου».