Εξοργιστικός ο δολοφόνος της Τζεβριέ: «Την χτύπησα γιατί δεν είχα καθαρά ρούχα και γιατί είχε αργήσει να ετοιμάσει το φαγητό»

Newsroom
Εξοργιστικός ο δολοφόνος της Τζεβριέ: «Την χτύπησα γιατί δεν είχα καθαρά ρούχα και γιατί είχε αργήσει να ετοιμάσει το φαγητό»
Ο συζυγοκτόνος της Αλεξανδρούπολης είχε κτυπήσει τόσο άσχημα την 29χρονη μητέρα των τριών παιδιών, με αποτέλεσμα να κάνει 4 χειρουργεία.

Οργή και θυμό προκαλεί η απολογία του γυναικοκτόνου της άτυχης Τζεβριέ Εδινερλί στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος ανέφερε πως την είχε κτυπήσει, γιατί δεν είχε καθαρά ρούχα και γιατί είχε αργήσει να ετοιμάσει το φαγητό.

Ο συζυγοκτόνος είχε κτυπήσει τόσο άσχημα την 29χρονη μητέρα των τριών παιδιών, με αποτέλεσμα να κάνει 4 χειρουργεία, ενώ είχε βρεθεί θετική και στον κορονοϊό. Τα χτυπήματα του συζύγου της ήταν θανάσιμα αφού έπληξαν σε μεγάλο βαθμό ζωτικά όργανα, σύμφωνα με τα όσα είχε δείξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Ο συζυγοκτόνος ανέφερε στην απολογία του στον ανακριτή: «Δεν ήθελα να σκοτώσω τη σύζυγο μου. Την είχα χτυπήσει δυο τρεις φορές στο παρελθόν αλλά όχι πολύ. Την είχα χτυπήσει γιατί δεν είχα καθαρά ρούχα και γιατί είχε αργήσει να ετοιμάσει το φαγητό».

Καταθέτοντας για το τι συνέβη το μεσημέρι της 5ης Δεκεμβρίου, ο συζυγοκτόνος ανέφερε ότι όλα συνέβησαν γιατί γύρισε στο σπίτι του μεθυσμένος. Υποστήριξε ότι γύρω στις 13:00 το μεσημέρι της 5ης Δεκεμβρίου κι ενώ κοιμόταν, η σύζυγος του πήγε από πάνω του άρχισε να του φωνάζει, του τράβηξε την κουβέρτα και του πέταξε το παντελόνι στο πρόσωπο.

Όπως περιγράφει, ζαλισμένος όπως ήταν από το ποτό άρχισε να τη χτυπάει και σταμάτησε όταν η 29χρονη ξέσπασε σε κλάματα. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, δεν πρόσεξε εκείνη την ώρα ότι η 29χρονη είχε υποστεί κάποιο τραυματισμό. Όπως είπε, η σύζυγος του βγήκε από το σπίτι και επέστρεψε μετά από μία ώρα. Τότε πρόσεξε ότι έτρεχε αίμα από το φρύδι της. Όταν τη ρώτησε από που το έπαθε αυτό, του είπε- σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο ίδιος- ότι έπεσε από τις σκάλες. Τότε η γυναίκα, όπως αποκαλύπτεται και από τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, κάθισε σε μια καρέκλα και αμέσως άρχισε να κάνει εμετό.

Θυμίζουμε, πως όταν την είχε πάει στο νοσοκομείο, ο 31χρονος υποστήριξε πως είχε πέσει από τις σκάλες, αλλά τα κτυπήματα αυτά, όπως έδειξε και η ιατροδικαστική έκθεση προκλήθηκαν από άγριο ξυλοδαρμό.