Ο Πλούταρχος απέρριψε το τραγούδι που «απογείωσε» την καριέρα του Νίκου Βέρτη (vid)

Newsroom
Ο Πλούταρχος απέρριψε το τραγούδι που «απογείωσε» την καριέρα του Νίκου Βέρτη (vid)
Ο Γιάννης Πλούταρχος ανέφερε πως απέρριψε τραγούδι, το οποίο τελικά έκανε επιτυχία ο Νίκος Βέρτης.

Καλεσμένος στο «Κοσμοράδιο» ήταν ο Γιάννης Πλούταρχος και παραχώρησε συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τα επώνυμα που του δόθηκαν ως επιλογές και πώς κατέληξε στο «Πλούταρχος», ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για το τραγούδι «Πες το μου ξανά» του Νίκου Βέρτη.

«Το "Πλούταρχος" ήταν το μόνο που μου "έμεινε" από την λίστα. Θυμάμαι κάποια άλλα, αλλά κράτησα και την πρώτη αντίδραση. Όταν άκουσα Πλούταρχος έβαλα τα γέλια. Λέω στον παραγωγό μου: "καλά ρε αθεόφοβε, τι Πλούταρχος; Θα πιάσουμε όλους τους φιλοσόφους και τους ιστορικούς;».

Το περιστατικό με τον γιο του Γιώργο Κακοσαίο, και την μπάλα

Μίλησε μεταξύ άλλων και για τα παιδιά του και ανέφερε ένα περιστατικό σε συναυλία του στην Πάτρα, όπου σε γήπεδο με 14.000 άτομα άρχισε να βρέχει και ο γιος του έψαχνε μπάλα να παίξει.

«Είμαστε σε γήπεδο στην Πάτρα για συναυλία, άρχισε να βρέχει και έξω έχει 14.000 κόσμο. Και μπαίνουν όλοι, παραγωγοί, εταιρία και μου λένε τι κάνουμε τώρα; Σκεφτόμασταν όλοι και έπρεπε να την ακυρώσουμε, θα πάθαινε κανείς καμιά ηλεκτροπληξία, δεν είχαμε και στέγαστρο. Τελοσπάντων, ενώ εμείς παλεύαμε να πάρουμε μια απόφαση μπαίνει πανικόβλητος ο Γιώργος μέσα και λέει "μια μπάλα ρε παιδιά, μια μπάλα δεν υπάρχει σε τόσο ωραίο γήπεδο;», είπε για το γιο του.

«Απέρριψα τραγούδι που έγινε επιτυχία από τον Βέρτη»

Όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής, είχε απορρίψει το «Πες το μου ξανά» που στη συνέχεια ερμήνευσε και έκανε τεράστια επιτυχία ο Νίκος Βέρτης. «Δεν πειράζει το τραγούδι πήγε στον τραγουδιστή. Βρήκε τον Νικόλα κι έκανε τεράστια καριέρα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πλούταρχος.

Αναφέρθηκε και σε ακόμη ένα τραγούδι που έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους για τον ίδιο ωστόσο κατέληξε στην Πάολα. Πρόκειται για την επιτυχία «Θυμός».