Η εξήγηση για την δέσμη φωτός στα νότια προάστια, δεν είναι κάλεσμα στον Batman (vid)

Newsroom
Η εξήγηση για την δέσμη φωτός στα νότια προάστια, δεν είναι κάλεσμα στον Batman (vid)
Ο λόγος που οι κάτοικοι των νοτίων προαστίων βλέπουν μία δέσμη φωτός να κατευθύνεται στον ουρανό των νοτίων προαστίων.

Όποτε ο Joker ή κάποιος άλλος κακός απειλούσε το Gotham City, ο διευθυντής του αστυνομικού τμήματος της πόλης καλούσε τον Batman με μία δέσμη φωτός που σχημάτιζε στον ουρανό το σήμα του...

Κάτι ανάλογο παρατηρούν τις τελευταίες μέρες αρκετοί κάτοικοι των Αθηνών και ειδικά αυτοί που βρίσκονται κοντά στα νότια προάστια.

Μία τεράστια φωτεινή γραμμή έχει κάνει την εμφάνισή της και φαίνεται χιλιόμετρα μακριά, προκαλώντας μεγάλη εντύπωση και ντόρο στα social media για το τι είναι.

Η εξήγηση είναι πολύ απλή, καθώς η δέσμη φωτός πηγάζει από το Experience Park στο Ελληνικό το οποίο άνοιξε τις πόρτες του χθες και τις προηγούμενες ημέρες γίνονταν δοκιμαστικές πρόβες.

s

Εκεί λοιπόν υπάρχουν δύο μοναδικές εγκαταστάσεις φωτισμού δημιουργώντας μία ξεχωριστή βιωματική εμπειρία. Πρόκειται για το Stalactite, μία επιβλητική εγκατάσταση, με ιδιαίτερα φωτεινά μοτίβα, τα οποία συγχρονίζονται με μουσική, με την υπογραφή των καλλιτεχνών Christopher Bauder και Boris Divider και το Helios, μία εγκατάσταση φωτισμού, σχεδιασμένη από την ομάδα της Algorithm που δημιουργεί ένα τοπίο γεμάτο φως, κίνηση και ρυθμό.

Experience Park

Το μεγαλύτερο παραθαλάσσιο πάρκο

Θυμίζουμε πως πρόκειται για το μεγαλύτερο παραθαλάσσιο πάρκο στον κόσμο, έκτασης πρασίνου και ψυχαγωγίας 70 στρεμμάτων, όσο περίπου ο μισός Εθνικός Κήπος.

Στο πάρκο, μεταξύ άλλων, υπάρχει σιντριβάνι με εκατοντάδες πίδακες νερού που δημιουργούν μοναδικές χορογραφίες, ένας χώρος υπαίθριας άθλησης, παιδική χαρά με παιχνίδια κατασκευασμένα με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον καθώς και ο κήπος Zen που αποτελεί μια όαση όπου το στοιχείο του νερού και η μεσογειακή φύση κυριαρχούν.

Στο Πάρκο έχει τοποθετηθεί και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, ύψους 17 μέτρων, αποτελούμενο από 180 αληθινά δέντρα τα οποία θα δοθούν για αναδάσωση μετά την ολοκλήρωση της εορταστικής περιόδου, ενώ οι επισκέπτες, όπως ανακοινώθηκε, μπορούν να απολαύσουν γεύσεις από τους Άκη Πετρετζίκη, Ηλία Σκουλά, Lukumades, ÉSOPHY καθώς και έθνικ προτάσεις από τα Esteban και Falafeladiko, σε συνδυασμό με άλλες εκπλήξεις.