Πλάκωσαν στο ξύλο ντελιβεράδες στις Σέρρες, για να μην πληρώσουν

Newsroom
Πλάκωσαν στο ξύλο ντελιβεράδες στις Σέρρες, για να μην πληρώσουν
Τα άτομα που επιτέθηκαν στους ντελιβεράδες δεν ήθελαν να πληρώσουν και μάλιστα τραυμάτισαν δυο από αυτούς.

Άγριος ξυλοδαρμός σε διανομείς συνέβη χθες (20/12) το απόγευμα στις Σέρρες.

Σύμφωνα με το epilogestv.gr, μετά από τηλεφώνημα για παραγγελία που δέχτηκε μια εταιρεία, ένας διανομέας με μηχανάκι ανέλαβε να την παραδώσει.

Πλησιάζοντας στο σημείο της παράδοσης βρέθηκε σε μια ομάδα δέκα περίπου ατόμων που όταν τον είδαν άρχισαν να τον φωνάζουν για να πάει προς το μέρος τους.

Αυτός νομίζοντας ότι τον περιμένουν για να παραδώσει την παραγγελία, τους πλησίασε.

Όταν ζήτησε να πληρωθεί, του είπαν ότι συνεννοήθηκαν με το μαγαζί και ότι θα περνούσαν για να πληρώσουν από κει. Ο νεαρός θέλησε να επικοινωνήσει με την εταιρεία όπου δούλευε για να επιβεβαιώσει το γεγονός και τους φώναζε να μην απομακρυνθούν. Εκείνη την στιγμή άρχισαν να τον χτυπούν. Όταν από το κατάστημα είδαν ότι δεν απαντά στο τηλέφωνο έστειλαν άλλους δυο διανομείς για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί.

Επίθεση δέχτηκαν και εκείνοι και μάλιστα στον έναν που δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί άμεσα κατάφεραν με αιχμηρό αντικείμενο που πέταξαν, να του σκίσουν το φρύδι, ενώ στο σημείο έφτασε και η αστυνομία.

Ο ένας διανομέας, στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο καθώς ήταν χτυπημένος στο κεφάλι. Έγινε εισαγωγή στην χειρουργική κλινική όπου και θα παραμείνει έως και αύριο ενώ ο δεύτερος έφερε θλαστικά τραύματα και μετά από τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν επέστρεψε στο σπίτι του.