Αγγλίδα οδηγός προσπάθησε να ξεγελάσει αλκοτέστ της αστυνομίας πίνοντας αντισηπτικό χεριών

Newsroom
Αγγλίδα οδηγός προσπάθησε να ξεγελάσει αλκοτέστ της αστυνομίας πίνοντας αντισηπτικό χεριών
Το σατανικό της σχέδιο μιας Αγγλίδας για να γλιτώσει το αλκοτέστ δεν λειτούργησε.

Μια Αγγλίδα που τα είχε... τσούξει βρήκε έναν απίθανο τρόπο για να ξεγελάσει την αστυνομία. Η Σόφι Νούτερ γνώριζε ότι υπάρχει η περίπτωση να την σταματήσουν, ενώ οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και έτσι αποφάσισε να βάλει αντισηπτικό χεριών στο στόμα της για να μπερδέψει το αλκοτέστ.

Πράγματι οι αστυνομικοί σταμάτησαν το Suzuki Swift που το είδαν να κινείται επικίνδυνα στον δρόμο. Η 29χρονη οδηγός από το Γιόρκσαϊρ σταμάτησε στο σήμα και τότε οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητό της είχε τέσσερα σκασμένα λάστιχα, σπασμένο παρμπρίζ και πολλά χτυπήματα.

Επιπλέον υπήρχε και αίμα σε μία από τις πίσω πόρτες του λευκού της αυτοκινήτου, αλλά και μια κηλίδα στους μπροστινούς προβολείς. Καθώς βγήκε από το όχημα, οι αστυνομικοί είδαν τα μάτια της να γυαλίζουν και όταν της ζήτησαν να της κάνουν αλκοτέστ, εκείνη αρνήθηκε.

Τελικά δεν κατάφερε να το αποφύγει και όταν το έκανε, η ένδειξη ήταν 52 mcg και ενώ το όριο είναι 35 mcg. Η Νούτερ εμφανίστηκε στο δικαστήριο που ομολόγησε την ενοχή της για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ αλλά και για το ενδεχόμενο να προκάλεσε τραυματισμό.

Ο αστυνομικός που την «έκοψε» την κλήση είπε στο δικαστήριο ότι η γυναίκα είχε βάλει αντισηπτικό χεριών στο στόμα της, στην προσπάθειά της να ξεγελάσει το μηχάνημα του αλκοτέστ και να το επηρεάσει. Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε απασχολήσει τις Αρχές. Τον Μάρτιο του 2019 είχαν εντοπίσει πάνω της ηρωίνη και κοκαϊνη.