Δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση από τον Δανίκα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Γιατί πήγε μαζί του, υπάρχει και η προσωπική ευθύνη» (vid)

Newsroom
Δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση από τον Δανίκα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Γιατί πήγε μαζί του, υπάρχει και η προσωπική ευθύνη» (vid)
Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Δανίκας, έβαλε στην «εξίσωση» και τον παράγοντα της προσωπικής ευθύνης που έχει και η γυναίκα, στο θέμα με τις καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Δηλώσεις που σηκώνουν πολύ κουβέντα και προκαλούν μεγάλη αίσθηση, για τις καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο των «Ράδιο Αρβύλα», έκανε στην πρωινή εκπομπή του Open ο δημοσιογράφος Δημήτρης Δανίκας, που έβαλε στην «εξίσωση» και τον παράγοντα της προσωπικής ευθύνης που έχει και η γυναίκα. Δήλωσε δε βέβαιος, πως αν δεν ήταν στην εκπομπή, δεν θα πήγαινε μαζί του.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Δημήτρης Δανίκας ανέφερε: «Δεν είναι μόνο το ορατό σημείο, δηλαδή, να τον βρίσουμε… Κατάπτυστος, βόθρος, όλα παίζουν. Αυτός είναι ο ένας παράγοντας.

Ο δεύτερος είναι αυτές οι εκπομπές. Οι πομπές που παίζουν στα κανάλια. Αυτή η ανθυποκουλτούρα. Ποιοι τις βλέπουν αυτές τις εκπομπές; Τι είναι αυτές οι εκπομπές; Δεν προάγουν τον βόθρο; Έβλεπα αυτή την εκπομπή και νόμιζα ότι τρώω ροχάλες. Λέω ζω κάπου αλλού, σε άλλο πλανήτη».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Κατ΄αρχήν ευτελίζουν τους άντρες. Πώς μπορεί ένας άνδρας να κάνει αυτό σε μία γυναίκα; Πώς γίνεται αυτό; Είναι απαράδεκτο», ενώ μετά έβαλε και έναν τρίτο παράγοντα στη κουβέντα: «Υπάρχει ακόμα ένας παράγοντας. Η προσωπική ευθύνη. Πρέπει η γυναίκα να πάρει τη ζωή της στα χέρια της. Τι σημαίνει ανασφάλεια; Να καταπολεμήσει την ανασφάλειά της και τον εθισμό της.
Γιατί πήγε μαζί του αυτή; Αν αυτός δεν ήταν σε αυτή την εκπομπή θα πήγαινε μαζί του; Ποτέ, είμαι σίγουρος για αυτό. Άρα οι γυναίκες πρέπει να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους. Υπάρχει μια προσωπική ευθύνη στην κάθε γυναίκα».

Η δημοσιογράφος του Open και κεντρική παρουσιάστρια Φαίη Μαυραγάνη τόνισε στον καλεσμένο της εκπομπής της ότι «δεν θέλω να συνδέουμε το κακό το δικό του (σ.σ. του Στάθη Παναγιωτόπουλου) στην κοπέλα, με τον λόγο για τον οποίο εκείνη ήταν σε σχέση μαζί του», με τον Δημήτρη Δανίκα να επιμένει στην άποψή του, ότι «υπάρχει μία προσωπική ευθύνη στον καθένα».