«Δεν είμαι μικρό κορίτσι»: 22χρονη «παγιδευμένη» σε σώμα 8χρονου παιδιού (vid)

Newsroom
«Δεν είμαι μικρό κορίτσι»: 22χρονη «παγιδευμένη» σε σώμα 8χρονου παιδιού (vid)
Η ζωή της Shauna Rae η οποία πίνει, καπνίζει, κάνει τατουάζ και ότι ένα 22χρονο κορίτσι, μόνο που είναι «παγιδευμένη» στο σώμα ενός 8χρονου κοριτσιού.

Μία 22χρονη κοπέλα, η οποία έχει «κολλήσει» στο σώμα ενός μικρού κοριτσιού, γυρνάει μια σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «I Am Shauna Rae», μέσα από την οποία απεικονίζει τη ζωή της, τις αντιδράσεις της, αλλά και των υπολοίπων που βλέπουν ένα κορίτσι να πίνει, να καπνίζει και να κάνει τατουάζ. Η καθυστερημένη ανάπτυξη της Shauna Rae ήταν μια παρενέργεια του καρκίνου του εγκεφάλου από τον οποίο επιβίωσε ως βρέφος.

«Αν με κοιτάξεις, θα νομίζεις ότι είμαι απλά ένα κανονικό κοριτσάκι, που κάνει όλα αυτά που αρμόζουν σε μικρά κορίτσια με τη διασκεδαστική, τρελή, οικογένειά μου», λέει στο τρέιλερ του νέου της ντοκιμαντέρ, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιανουαρίου.

2

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι μικρό κορίτσι. Είμαι γυναίκα. Μια 22χρονη γυναίκα «κολλημένη» στο σώμα ενός οκτάχρονου παιδιού».

Η Shauna ήταν έξι μηνών όταν διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο και υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία: «Η υπόφυσή μου ήταν σχεδόν αδρανής λόγω της χημειοθεραπείας», εξηγεί η ίδια: «Ο γιατρός μου είπε ότι τελείωσε η ανάπτυξή μου».

Στο ντοκιμαντέρ, βλέπουμε τη Shauna καθώς προσπαθεί να πάει σε μπαρ, να κάνει ένα τατουάζ και να ασκηθεί στο γυμναστήριο. Σε όλες τις περιπτώσεις, την μπερδεύουν με ένα παιδί, ενώ η νεανική της εμφάνισή κάνει επίσης εξαιρετικά δύσκολο το να βγει ραντεβού.

2

«Η κατάσταση της σχέσης μου είναι single. Προσελκύω ηλίθιους και ανώμαλους. Είναι τρομακτικό, όταν βγάζω τον εαυτόν μου εκεί έξω, αλλά πρέπει να βάλεις λίγο ρίσκο για να αποκτήσεις την ευτυχία».

Η μητέρα της Shauna παραδέχεται δακρυσμένη στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ ότι ήταν δύσκολο να την παρακολουθήσει να παλεύει με την ενηλικίωση: «Νιώθω, υποθέτω, σχεδόν ένοχη που θα πρέπει να το περάσει αυτό για το υπόλοιπο της ζωής της», λέει και συμπληρώνει: «Οπότε το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να την προστατεύσω».

2

Η Shauna από την άλλη αισθάνεται ότι οι γονείς της είναι υπερβολικά υπερπροστατευτικοί: «Θέλω περισσότερη ανεξαρτησία από την οικογένειά μου, γιατί δεν μπορώ να πάω πουθενά χωρίς να κάνουν ερωτήσεις».

Στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ, μπορεί κανείς να δει τη Shauna να κάνει μαθήματα pole dancing και να απολαμβάνει μερικά κοκτέιλ, όπως κάθε άλλη γυναίκα της ηλικίας της.