Οι μαυροφορεμένοι «Ράδιο Αρβύλα» εξήγησαν γιατί βγήκαν: «Να δώσουμε απαντήσεις» (vid)

Newsroom
Οι μαυροφορεμένοι «Ράδιο Αρβύλα» εξήγησαν γιατί βγήκαν: «Να δώσουμε απαντήσεις» (vid)
Οι Κανάκης, Κιούσης και Σερβετάς ντυμένοι στα μαύρα εξήγησαν πως αυτή είναι η τρίτη φορά στα 14 χρόνια που δεν μπορούν να κάνουν σάτιρα.

Στον «αέρα» βγήκαν οι «Ράδιο Αρβύλα» την Τρίτη (14/12), με τους Κανάκη, Κιούση και Σερβετά ντυμένοι στα μαύρα και οι τρεις να εξηγούν, πως ο λόγος που βγήκαν για εκπομπή, ήταν για να απαντήσουν σε κάποια πράγματα, μετά τον σάλο με τις καταγγελίες για τον συνεργάτη τους Στάθη Παναγιωτόπουλο, που «ανέβαζε» σε πορνογραφικά σάιτ βίντεο και φωτογραφίες της πρώην κοπέλας του.

Ο Αντώνης Κανάκης είπε στην τοποθέτησή του: «Υπήρχαν στο παρελθόν άλλα δύο γεγονότα που μας «υποχρέωσαν» να μην μπορούμε να βγούμε στον «αέρα» στα 14 χρόνια. Η πρώτη ήταν όταν ο 15χρονος Αλέξης έχασε τη ζωή του και επί μια εβδομάδα γινόταν εξέγερση. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κανονική εκπομπή και βγάζαμε τα εσώψυχά μας. Η άλλη φορά ήταν με τη Marfin, όταν έγινε εκείνο το απίστευτο έγκλημα, που ακόμα δεν μπορούμε να ξεστομίσουμε. Η τρίτη φορά είναι αυτή. Είναι αδύνατο να κάνουμε σατιρική εκπομπή. Είμαστε στα χαμένα.

Μπορούμε πραγματικά να μιλάμε ώρες γι αυτό που λέμε «σοκ». Είναι μια εξωσωματική εμπειρία. Που παρακολουθούν το σώμα τους. Είναι έτσι για μας. Προσπαθούμε να πούμε στον εαυτό μας πως είναι πραγματικότητα και όχι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Το ζούμε.

Βγήκαμε σήμερα γιατί δεν μπορεί να συμβαίνει όλο αυτό και εμείς να είμαστε εδώ. Να συμβαίνει αυτό που έμμεσα άμεσα σε αφορά και εσύ είσαι αλλού.

Το να πρέπει να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας είναι κουραστική διαδικασία. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ακούσει… Ποτέ δεν ασχοληθήκαμε. Ένα δύο πράγματα σήμερα για πρώτη φορά θα τα απαντήσουμε. Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι που βγήκαμε στον αέρα».