Ο Uri Geller ισχυρίζεται ότι οι εξωγήινοι ετοιμάζονται να έρθουν στη Γη

Newsroom
Ο Uri Geller ισχυρίζεται ότι οι εξωγήινοι ετοιμάζονται να έρθουν στη Γη
Πιστεύει πως μας μελετούν, είναι ευγενικοί γιατί θα είχαμε αφανιστεί αν ήταν ανταγωνιστικοί και πως επισκέπτονται μεγάλα μνημεία του κόσμου.

Ο Uri Geller, ο γνωστός illusionist, ισχυρίζεται ότι οι εξωγήινοι ετοιμάζονται να έρθουν σε επαφή με τη Γη. Πιστεύει μάλιστα ότι μας παρακολουθούν χρόνια και τώρα ήρθε η ώρα να τους πούμε ένα «γεια».

«Νομίζω ότι μας μελετούν. Δεν ξέρω τι θέλουν πραγματικά», είπε ο διάσημος «μάγος» στην εφημερίδα «The Sun» και συμπλήρωσε: «Νομίζω όμως πως προετοιμάζονται για επαφή με τη γη».

2

Συνέχισε δε, λέγοντας πως «πιθανότατα θα προσγειωθούν στο γρασίδι του Λευκού Οίκου. Έτσι όλες οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας, για τη συνάντηση μας με τους εξωγήινους θα γίνουν πραγματικότητα».

Κι αν κάνετε κάποια δεύτερη σκέψη, επηρεασμένοι από ταινίες, πως θα είναι απέναντί μας, ο «πνευματιστής» Uri Geller δεν έχει καμία αμφιβολία ότι θα είναι ευγενικοί.

Στηρίζει δε την πεποίθησή του, λέγοντας, πως αν μας έβλεπαν ανταγωνιστικά, τότε θα είχαμε αφανιστεί πριν από χρόνια.

Όταν ρωτήθηκε, πόσο καιρό θα πάρει η πρόβλεψη του για να γίνει πραγματικότητα, ο γεννημένος στο Ισραήλ που έγινε διάσημος για το λύγισμα στα κουτάλια, είπε: «Δεν νομίζω ότι μιλάμε για χιλιάδες ή εκατοντάδες χρόνια. Αν έπρεπε να μαντέψω και να κάνω μια λογική εικασία, θα έλεγα ότι θα συμβεί σε 60 με 75 χρόνια».

2

Στη συνέχεια ο Uri Geller είπε, πως «πιστεύω ότι οι εξωγήινοι επισκέπτονται τον πλανήτη μας, πάνε σε ορισμένα από τα μνημεία του κόσμου, όπως το Stonehenge (Αγγλία), τις πυραμίδες στην Αίγυπτο και το Νησί του Πάσχα στη Χιλή επίσης. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι χτίστηκαν με ανώτερη γνώση».

Υπομονή 60 με 75 χρόνια για να (τους) δούμε…