Δεν θα προβληθεί το «Βινύλιο» μετά τον σάλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Ανοικτό» να κοπούν οι «Ράδιο Αρβύλα»

Newsroom
Δεν θα προβληθεί το «Βινύλιο» μετά τον σάλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Ανοικτό» να κοπούν οι «Ράδιο Αρβύλα»
Όπως εξήγησε ο Αντώνης Κανάκης, είχαν οργανώσει ένα πάρτι λόγω Χριστουγέννων, ωστόσο «δεν μπορούμε να το κάνουμε, δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε» ενώ από το νέο έτος θα δουν τι θα γίνει με τους «Ράδιο Αρβύλα».

Η εκπομπή της Παρασκευής (17/12) στον ΑΝΤ1 «Βινύλιο», μετά τον σάλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το ροζ βίντεο που ανέβασε σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου με πρώην κοπέλα του για εκδικητικούς λόγους, δεν θα προβληθεί.

Όπως εξήγησε ο Αντώνης Κανάκης, είχαν οργανώσει ένα πάρτι λόγω Χριστουγέννων, ωστόσο μετά από αυτό που έγινε, «δεν μπορούμε να το κάνουμε, δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε».

Γι αυτό τον λόγο δεν θα προβληθεί η εκπομπή της Παρασκευής (17/12) «Βινύλιο», με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες στην ομάδα μετά τον σάλο που έχει προκληθεί. Αυτό σημαίνει ότι είναι «ανοικτό» ακόμα και το αν θα συνεχίσει να προβάλλεται το «Ράδιο Αρβύλα».

Όπως είπε ο Αντώνης Κανάκης: «Είναι μια απόφαση που δεν έχει ακόμα παρθεί, γιατί δεν είναι θέμα απόφασης για το τι θα γίνει ακριβώς από αύριο. Ή θα βρούμε έναν τρόπο να το κάνουμε ή δεν μπορούμε να το κάνουμε έτσι, γιατί θέλουμε να το χαιρόμαστε».