Η Sony ανακοίνωσε τα επίσημα καλύμματα του PS5 και τρία νέα χρώματα για το DualSense (vids)

Παύλος Παπαπαύλου
Η Sony ανακοίνωσε τα επίσημα καλύμματα του PS5 και τρία νέα χρώματα για το DualSense (vids)
Νέα περιφερειακά από το PlayStation για τη new-gen κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας.

Η Sony δίνει χρώμα στη ζωή των κατόχων PS5 και έτσι ανακοίνωσε νέα χρώματα για το χειριστήριο DualSense, αλλά και τα επίσημα καλύμματα για την κονσόλα, τα PS5 Console Covers. Ξεκινώντας από τα χειριστήρια, η Sony ανακοίνωσε πως στα γνωστά χρώματα (λευκό, μαύρο, κόκκινο), προστίθενται τα Nova Pink, Starlight Blue και Galactic Purple.

Η κυκλοφορία τους ορίστηκε για τον Ιανουάριο του 2022 σε επιλεγμένες αγορές του πλανήτη.

Πέραν των νέων χρωμάτων για τα χειριστήρια, για τα πέντε παραπάνω χρώματα ανακοινώθηκαν και τα επίσημα καλύμματα.

Θα γίνουν διαθέσιμα δηλαδή σε χρώματα Midnight Black, Cosmic Red, Nova Pink, Starlight Blue και Galactic Purple.

Η τοποθέτησή τους είναι απλή, αφού τα σχετικά καπάκια αφαιρούνται από την κονσόλα με μια πολύ απλή διαδικασία που περιγράφεται και στο εγχειρίδιο οδηγιών του συστήματος. Θα γίνουν διαθέσιμα PS5 Console Covers και για την κανονική και για την digital έκδοση της κονσόλας και ήδη στις ΗΠΑ ανακοινώθηκε η τιμή τους που είναι 55 δολάρια έκαστο.

Τα χρώματα Midnight Black και Cosmic Red θα γίνουν διαθέσιμα τον Ιανουάριο σε ΗΠΑ, Καναδά, Μ. Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ιαπωνία, Κίνα, Ταϊβάν, Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη, Μαλαισία, Ταϊλάνδη, Ινδονησία, Βιετνάμ, Κορέα και Φιλιππίνες.

Τα χρώματα Nova Pink, Galactic Purple και Starlight Blue θα ακολουθήσουν σε αυτές τις αγορές μέσα στο πρώτο μισό του 2022.

Για όλες τις υπόλοιπες περιοχές, θα γίνουν περαιτέρω ανακοινώσεις τις επόμενες εβδομάδες.