Παπανδρέου: «Συνεχίζω τον αγώνα για να γίνουμε κίνημα εξουσίας» (vid)

Newsroom
Παπανδρέου: «Συνεχίζω τον αγώνα για να γίνουμε κίνημα εξουσίας» (vid)
Ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά την ήττα του στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, υποστήριξε πως θα συνεχίσει τον αγώνα για να γίνει το κόμμα ένα κίνημα εξουσίας.

Έχοντας αποδεχτεί την ήττα του, από τα πρώτα αποτελέσματα κιόλας και συγχαρεί τηλεφωνικώς τον νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη, ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά τις εκλογές του κόμματος, προέβη στις πρώτες του δηλώσεις, υποστηρίζοντας πως θα συνεχίσει τον αγώνα για να γίνει το ΚΙΝΑΛ ένα κίνημα εξουσίας.

Αναλυτικά στη δήλωσή του ο Γιώργος Παπανδρέου ανέφερε:

«Και σήμερα, η συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στην εκλογική μας διαδικασία ήταν μεγάλη.

Είναι μήνυμα ευθύνης για όλους μας.

Έχω ήδη εκφράσει στον Νίκο Ανδρουλάκη τα συγχαρητήριά μου και τις ευχές μου για καλή επιτυχία.

Όλοι μαζί, οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των μελών, των φίλων και των δημοκρατών πολιτών.

Θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πείσμα και πάθος και θα πάμε μπροστά.

Σε ό,τι με αφορά, θα συνεχίσω τον αγώνα για τις προοδευτικές μας ιδέες, για να γίνει η Παράταξή μας κίνημα εξουσίας, με μια προοδευτική κυβερνητική πρόταση, που θα απαντά στα κρίσιμα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες, την Ελλάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν τη δημοκρατική διαδικασία και βέβαια, όσους με στήριξαν σε αυτήν την προσπάθεια.

Και θα μου επιτρέψετε, να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνεργάτες μου και τους εθελοντές, που έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν σε αυτήν τη σύντομη για μας, αλλά απαιτητική εκλογική μάχη».