Απείλησε να σκοτώσει τη σύζυγό του επειδή δεν είχε…λάδι στο τραπέζι: «Τον συγχωρώ» είπε εκείνη στο δικαστήριο

Newsroom
Απείλησε να σκοτώσει τη σύζυγό του επειδή δεν είχε…λάδι στο τραπέζι: «Τον συγχωρώ» είπε εκείνη στο δικαστήριο
Της είπε ότι θα την σκοτώσει και δεν θα προλάβει να πάρει τα παιδιά και να φύγει. Στο δικαστήριο όμως δήλωσε μετανιωμένος και πως θέλει να τα ξαναβρούν.

Από τους αστυνομικούς του Πηλίου συνελήφθη ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθώς απείλησε να σκοτώσει την 32χρονη σύζυγό του, επειδή… δεν είχε ελαιόλαδο στο τραπέζι, σύμφωνα με το magnesianews.gr!

Μετά την καταγγελία της 32χρονης, καθώς της είπε πως θα την σκοτώσει και δεν θα προλάβει να πάρει τα παιδιά να παιδιά να φύγει, ο 33χρονος συνελήφθη στο σπίτι του στα Κάτω Λεχώνια και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής.

Καταδικάστηκε μάλιστα σε φυλάκιση έξι μηνών με αναστολή και με τον όρο να παρουσιάζεται κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κατοικίας του. Η σύζυγος του είπε στο δικαστήριο ότι τον συγγχωρεί.

Η 32χρονη επίσης υπήκοος Αλβανίας είπε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα, γιατί βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα και ακόμη δεν έχει τακτοποιήσει τα έγγραφα της παραμονής της, γι αυτό και όταν την αναζητούσε η αστυνομία, για να την ενημερώσει να πάει στο δικαστήριο την περασμένη Τετάρτη, εκείνη είχε εξαφανιστεί.

Ο κατηγορούμενος κατέθεσε στο δικαστήριο ότι μετάνιωσε που ξέσπασε κατά της συζύγου του και είπε ότι θέλει να τα βρουν με τη γυναίκα του, με την οποία έχει δύο μικρά κορίτσια.