Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πιάστηκαν στα χέρια στον Ορχομενό, ακυρώθηκε η διαδικασία στην Ερέτρια

Newsroom
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πιάστηκαν στα χέρια στον Ορχομενό, ακυρώθηκε η διαδικασία στην Ερέτρια
Επεισόδια σημειώθηκαν στον Ορχομενό κατά την διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη προέδρου στο ΚΙΝΑΛ.

Παρατράγουδα σημειώθηκαν στην εκλογική διαδικασία του ΚΙΝΑΛ, στο εκλογικό τμήμα του Ορχομενού, καθώς οι εκπρόσωποι του Νίκου Ανδρουλάκη και του Γιώργου Παπανδρέου πιάστηκαν στα χέρια.

Όπως έγινε γνωστό, μετά το ολιγόλεπτο διάλειμμα, τα αίματα άναψαν, καθώς ο εκπρόσωπος του Γιώργου Παπανδρέου, είδε τον εκπρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη να επιχειρεί να εγγράψει στο tablet ψηφοφόρους οι οποίοι δεν είχαν ψηφίσει. Λογομάχησαν και το αποτέλεσμα ήταν να έρθουν στα χέρια. Τώρα το τι θα γίνει με τους ψήφους στο εκλογικό τμήμα, για το αν θα ακυρωθούν ή όχι, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Ακυρώθηκε όμως η διαδικασία στο εκλογικό τμήμα της Ερέτριας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν καταχωρήθηκε στο ηλεκτρονικό σύστημα καμία ψήφος από την έναρξη της διαδικασίας και το άνοιγμα της κάλπης, λόγω προβλήματος.

Όταν διαπιστώθηκε το πρόβλημα, έγινε καταγγελία στην ΕΔΕΚΑΠ, η οποία αποφάσισε να ακυρωθεί όλη η διαδικασία και να κλείσει το εκλογικό τμήμα, προκειμένου να μην τεθεί οποιοδήποτε ζήτημα ακυρότητας μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.