Εκτός από τις πολλαπλές μαχαιριές, ο 51χρονος έδωσε τη χαριστική βολή με αεροβόλο όπλο στον σύντροφο της μητέρας του (vid)

Newsroom
Εκτός από τις πολλαπλές μαχαιριές, ο 51χρονος έδωσε τη χαριστική βολή με αεροβόλο όπλο στον σύντροφο της μητέρας του (vid)
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο δράστης του εγκλήματος στην Γλυφάδα. Δεν θέλει συνήγορο υπεράσπισης.

Την Δευτέρα (13/12) θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί ο 51 ετών άνδρας που σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του στη Γλυφάδα.

Ο δράστης του εγκλήματος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για προετοιμάσει την απολογία του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν θέλει συνήγορο υπεράσπισης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εκτός από τις πολλαπλές μαχαιριές που κατάφερε στον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του, τον πυροβόλησε με ένα αεροβόλο όπλο στο κεφάλι, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή. Ουσιαστικά του έδωσε την χαριστική βολή.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, είχε προσχεδιάσει εδώ και αρκετό καιρό το στυγερό έγκλημα, καθώς όπως ανέφερε, δεν μπορούσε να αντέξει στην ιδέα, ότι ο 66χρονος χρησιμοποιούσε τη μητέρα του για να καρπώνεται την περιουσία της.