Διασωληνώθηκε ο Γιώργος Τράγκας στη ΜΕΘ του «Σωτηρία»

Newsroom
Διασωληνώθηκε ο Γιώργος Τράγκας στη ΜΕΘ του «Σωτηρία»
Ο ανεμβολίαστος για τον κορονοϊό δημοσιογράφος ήταν στη ΜΕΘ μέχρι πρότινος αλλά με παροχή οξυγόνου και όχι διασωληνωμένος.

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» παραμένει ο Γιώργος Τράγκας, αλλά μέσα στη νύχτα της διασωληνώθηκε, νοσώντας από κορονοϊό, όντας ανεμβολίαστος.

Ο Γιώργος Τράγκας, μέχρι πρότινος υποστηριζόταν αναπνευστικά με παροχή οξυγόνου, αλλά είχε ξεκαθαριστεί πως δεν ήταν διασωληνωμένος. Λάμβανε εναλλάξ οξυγόνο είτε μέσω της συσκευής high flow oxygen therapy είτε μέσω της συσκευής bipap, οι οποίες χορηγούν οξυγόνο υπό μεγάλη πίεση.

Ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος έχει υποκείμενο νόσημα (σακχαρώδης διαβήτης) αρχικά κράτησε τους γιατρούς αισιόδοξους για την κατάσταση της υγείας του, ωστόσο ο οργανισμός του έδειξε πως ήταν αναγκαία πλέον η διασωλήνωση (παρουσίασε καρδιακή επιπλοκή), καθώς επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του.

Πρόσφατα στέλεχος του κόμματος του γνωστού δημοσιογράφου, είχε αναφέρει πως δεν είχε εμβολιαστεί «επειδή έχει το ζάχαρο και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να εμφανίσει κάποια παρενέργεια. Έκριναν οι γιατροί ότι έπρεπε να είναι στην ΜΕΘ».