Δίπλωμα ταχύπλοου απέκτησε ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με «Τα Νέα»

Newsroom
Δίπλωμα ταχύπλοου απέκτησε ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με «Τα Νέα»
Δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» το οποίο υπογράφει ο Στέφανος Κασιμάτης αναφέρει πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας απέκτησε δίπλωμα ταχύπλοου.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» το οποίο υπογράφει ο Στέφανος Κασιμάτης, αναφέρει πως ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε εξετάσεις στο Λιμεναρχείο Λαυρίου και πήρε το δίπλωμα ταχύπλοου.

Ο Στέφανος Κασιμάτης, στο κείμενό του, το οποίο έχει τίτλο, «Συγχαρητήρια και καλοτάξιδος» αναφέρει για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων…

«Οι υποψήφιοι που εξετάζονται στο Λιμεναρχείο Λαυρίου για την απόκτηση διπλώματος ταχυπλόου κατά κανόνα χωρίζονται σε ομάδες των δέκα καθεμία των οποίων όπως καταλαβαίνω αντιστοιχεί σε διαφορετικό εξεταστή. Φυσικά ο αριθμός των εκάστοτε υποψηφίων σπανίως είναι τέτοιος ώστε όλες οι ομάδες να είναι των δέκα υποψηφίων.

Πάντα περισσεύουν κάποιοι στην τελευταία ομάδα της ημέρας. Σας τα λέω αυτά επειδή χθες στο Λιμεναρχείο Λαυρίου η τελευταία ομάδα εξεταστέων περιελάμβανε τέσσερα άτομα εκ των οποίων το ένα μας είναι γνωστό και λίαν προσφιλές: Αλέξιος Τσίπρας…».

Στη συνέχεια τονίζει: «Ένα από τα άλλα τρία ονόματα στη συγκεκριμένη ομάδα εξεταστέων ήταν εκείνο του απόστρατου ταξιάρχου της Αστυνομίας ο οποίος είναι επικεφαλής της φρουράς του».

Αναφέρει μετά: «Πέρασε, Τα κατάφερε ή έμεινε μετεξεταστέος; Ευτυχώς όμως το βράδυ ένας άλλος φίλος που γνώριζε την αγωνία μου και τη συμμεριζόταν μου τηλεφώνησε για το καλό νέο: "Ναι! Πέρασε! Το πήρε το δίπλωμα"».

2