Ληστές χαράκωσαν με μαχαίρι ταξιτζή και του άρπαξαν το ταξί!

Newsroom
Ληστές χαράκωσαν με μαχαίρι ταξιτζή και του άρπαξαν το ταξί!
Η αστυνομία κατάφερε και βρήκε αυτόν που κρατούσε το μαχαίρι, αλλά και το ταξί, ενώ αναζητεί τον δεύτερο δράστη.

Μία δραματική περιπέτεια έζησε ένας 52χρονος ταξιτζής, τον οποίο χαράκωσαν με μαχαίρι υποτιθέμενοι πελάτες και στη συνέχεια του πήραν το ταξί. Το βάναυσο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (3/12), με τον οδηγό να επιβιβάζει από το συντριβάνι της στρογγυλής πλατείας των Άνω Λιοσίων έναν πελάτη.

Του είπε να τον μεταφέρει στην κεντρική πλατεία των Αγίων Αναργύρων, αλλά στη διαδρομή, του είπε τελικά να τον πάει στην περιοχή Γκορίτσα Ασπροπύργου.

Στη συνέχεια σταμάτησαν σε ένα άλλο σημείο για να επιβιβαστεί ένα ακόμη άτομο, το οποίο κάθισε στο πίσω κάθισμα και συνέχισαν τη διαδρομή τους.

Αφού τον πήγαν σε ερημική τοποθεσία της Γκορίτσας, ο δράστης που καθόταν στο πίσω κάθισμα κόλλησε ένα μαχαίρι στον λαιμό του 52χρονου και του ζήτησε να του δώσει ότι λεφτά είχε πάνω του. Ο οδηγός πετάχτηκε έξω, ωστόσο πρόλαβε ο δράστης και τον χαράκωσε στο αυτί και το μάγουλο.

Με τον οδηγό να έχει βγει εκτός αυτοκινήτου, οι δύο δράστες του πήραν το ταξί και εξαφανίστηκαν.

Ο οδηγός ειδοποίησε την αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν τον έναν εκ των δυο δραστών να περπατάει στην περιοχή με λασπωμένα παπούτσια και να τον συνέλαβαν.

Πρόκειται για έναν 27χρονο ο οποίος, είναι αυτός που κρατούσε το μαχαίρι και καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Παράλληλα, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, εντόπισαν στη θέση Λάκκα- Γκολέμι το όχημα μέσα στις λάσπες και επέστρεψαν στον οδηγό. Το ταξί είχε υποστεί φθορές ενώ οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και του δεύτερου ληστή συνεχίζονται.