Ρεκόρ προσέλευσης στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ: Ξεπέρασε τους 212.000 του 2017 και επίσημα παράταση
Παράταση πήρε, όπως ζήτησε και ο Γιώργος Παπανδρέου, η διαδικασία των εκλογών του ΚΙΝΑΛ, καθώς η προσέλευση του κόσμου είναι μεγάλη και μάλιστα ήδη έσπασε το ρεκόρ του 2017, καθώς μέχρι τις 17:00 είχαν ψηφίσει πάνω από 212.000 πολίτες, ξεπερνώντας τον αριθμό των ψηφισάντων στις κάλπες του 2017.
Η διαδικασία κανονικά ήταν να ολοκληρωθεί στις 19:00 το απόγευμα ωστόσο πλέον θα ολοκληρωθεί στις 20:00 καθώς δόθηκε μια ώρα παράταση, καθώς στα μεγάλα αστικά κέντρα οι ουρές είναι μεγάλες.
Εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο τελικός αριθμός των πολιτών που θα συμμετάσχουν στις κάλπες του ΚΙΝΑΛ ενδεχομένως να φτάσει και τους 250.000, ενώ ήδη έχουν ψηφίσει 238.000 πολίτες.
Τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται στις 9:30 το βράδυ.
Στην Αυστραλία η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί ενώ τα εκλογικά κέντρα των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών άνοιξαν μία ή δύο ώρες μετά την Ελλάδα.
Στην Αμερική η ψηφοφορία δεν έχει αρχίσει ακόμα.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Χαμός στο «X» με τα γυαλιά του Άδωνι Γεωργιάδη που φέρεται να έχουν ενσωματωμένη κάμερα και μικρόφωνο: Ποια είναι και πόσο κοστίζουν
- Τα μαχαίρια στης Καρυστιανού, το πρόσωπο που λύνει και δένει στο κόμμα και η Πενταμερής για το Κυπριακό
- Αποχώρησε από εκπρόσωπος της «Ελπίδας» της Μαρίας Καρυστιανού ο Θανάσης Αυγερινός: Αιχμές για «παράλληλο» γραφείο Τύπου