Σίσσυ Χρηστίδου σε Κούγια για Λιγνάδη: «Είναι προκλητικό αυτό που λέτε, τώρα θα με τρελάνετε» (vid)

Newsroom
Σίσσυ Χρηστίδου σε Κούγια για Λιγνάδη: «Είναι προκλητικό αυτό που λέτε, τώρα θα με τρελάνετε» (vid)
Η Σίσσυ Χρηστίδου εξανέστη με τη δήλωση του Αλέξη Κούγια ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης… είχε έναν αυτοσαρκασμό.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του Mega μίλησε ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος επανέλαβε πως «για τον εισαγγελέα και την ανακρίτρια θεωρώ ότι οι αποφάσεις τους είναι κατευθυνόμενες» ενώ πρόσθεσε πως «οι φερόμενοι βιασθέντες δεν είναι αξιόπιστες προσωπικότητες».
Μάλιστα ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε, πως ο πελάτης του Δημήτρης Λιγνάδης «ο κ. Λιγνάδης στη χειρότερη στιγμή της ζωής του, που είναι κρατούμενος, έχει την αίσθηση του χιούμορ», κάτι που προκάλεσε τον εκνευρισμό και την «έκρηξη» της Σίσσυς Χρηστίδου που απάντησε: «

«Η υπόθεση αυτή έχει τεράστιο επιχειρηματικό και πολιτικό υπόβαθρο»

Αρχικά ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: «Είναι συνήθης διαδικασία αυτή που ακολουθήθηκε. Αλλά στην υπόθεση Λιγνάδη έχουν γίνει δικονομικά έκτροπα. Δεν τον έχουν καλέσει να δώσει εξηγήσεις. Δεν υπάρχει προηγούμενο να έχουν καταθέσει κάποιοι μηνύσεις από άλλες χώρες, να μην τους έχει δει εισαγγελέας, και να παίρνει στα σοβαρά ένας εισαγγελέας μια καταγγελία για μια πράξη που έγινε το 2010. Ο κ. Λιγνάδης έδωσε απόλυτες εξηγήσεις σε βάθος πέντε ημερών. Η υπόθεση αυτή έχει τεράστιο επιχειρηματικό και πολιτικό υπόβαθρο. Για τον εισαγγελέα και την ανακρίτρια θεωρώ ότι οι αποφάσεις τους είναι κατευθυνόμενες», είπε ο κ. Κούγιας.

«Δεν είναι αξιόπιστες προσωπικότητες οι φερόμενοι ως βιασθέντες»

Στη συνέχεια είπε: «Η υπερασπιστική γραμμή του κ. Λιγνάδη είναι γνωστή. Εμείς έχουμε δικαίωμα να προσφύγουμε κατά του βουλεύματος, αλλά θα κάνουμε αίτηση προσδιορισμού της δίκης. Δεν είναι αξιόπιστες προσωπικότητες οι φερόμενοι ως βιασθέντες. Η ανακρίτρια ήθελε να βλάψει τον κατηγορούμενο. Είχαμε ζητήσει κατ’ αντιπαράθεση εξέταση με τους βιασθέντες, και αυτό δεν ικανοποιήθηκε ποτέ. Στην ανάκριση μιλούσαν για ημερομηνίες και χρόνους που έγιναν οι βιασμοί, που ο Λιγνάδης ήταν εκτός Ελλάδας. Όταν είδαν ότι τα στοιχεία που έχουμε είναι αδιάσειστα, καλούσαν τον μάρτυρα και τα διόρθωνε. Στο δικαστήριο θα φανεί η προσωπικότητα αυτών που φέρονται να βιάστηκαν από το Λιγνάδη. Η εισαγγελέας αντέγραψε την ποινική δίωξη και την έκανε πρόταση, χωρίς καμία επεξεργασία και καμία απάντηση στα ερωτήματα του κ. Λιγνάδη», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Έχει ακόμα την αίσθηση του χιούμορ του»

Τόνισε δε: «Ο κ. Λιγνάδης στη χειρότερη στιγμή της ζωής του, που είναι κρατούμενος, έχει την αίσθηση του χιούμορ. Έχει εξαιρετική παιδεία, είναι τιμή μου να με επιλέγει να τον υπερασπιστώ», κατέληξε ο κ. Κούγιας.

«Είναι προκλητικό αυτό που λέτε»

Σε αυτό το σημείο η Σίσσυ Χρηστίδου εξανέστη: «Μα στη συνθήκη που βρεθήκατε παρατηρήσατε αυτοσαρκασμό κ. Κούγια; Τώρα θα με τρελάνετε. Στις συνθήκες που βρεθήκατε κάνατε χιούμορ; Ο αυτοσαρκασμός που κολλάει; Αντιλαμβάνεστε πόσο προκλητικό είναι να λέτε ότι ένας άνθρωπος που κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς, οι τρεις από αυτούς ανήλικοι, ότι κάνει χιούμορ και διασκεδάζει με την κατάσταση. Είναι προκλητικό. Με προκαλεί που λέτε ότι αντί να είναι στα πατώματα, έκανε και χιούμορ. Δεν σας φανταζόμουνα σε ένα γραφείο να γελάτε οι δυο σας» ανέφερε με έντονο ύφος η Σίσσυ Χρηστίδου.