Απίστευτη φρικαλεότητα στο Πακιστάν: Βασάνισαν και έκαψαν ζωντανό διευθυντή εργοστασίου
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Τον έκαψαν ζωντανό μέσα στο αυτοκίνητό του. Ο λόγος ήταν… βλασφημία.
Μία απίστευτης βαναυσότητας και φρικαλεότητας δολοφονία έλαβε χώρα στο Πακιστάν, όταν πλήθος κόσμου βασάνισε και έκαψε ζωντανό έναν διευθυντή εργοστασίου.
Το εξαγριωμένο πλήθος έκαψε ζωντανό τον διευθυντή, καθώς όπως λένε βλασφήμισε. Έσκισε μία αφίσα στην οποία ήταν γραμμένοι πάνω στίχοι από το κοράνι.
Το πλήθος βασάνισε τον άντρα και τον έκαψε ζωντανό μέσα στο αυτοκίνητό του, με την αστυνομία να κάνει πάνω από 100 συλλήψεις.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Εκλογικό θρίλερ στο Ισραήλ: Μπροστά σε ποσοστό το κόμμα Νετανιάχου, πρώτο σε έδρες το μπλοκ Άιζενκοτ
- Ο Άποφις θα περάσει 31.900 χλμ. από τη Γη τον Απρίλιο του 2029: Υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης;
- Βολιβία: Ο «Χάτσικο» αλλά σε πτηνό - Ο πιστός πετεινός που ζει 8 χρόνια έξω από νοσοκομείο μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη του