Ξανακτύπησε ο οξύθυμος κρεοπώλης του Ηρακλείου: Επιτέθηκε με μαχαίρι σε πρώην υπάλληλό του

Newsroom
Ξανακτύπησε ο οξύθυμος κρεοπώλης του Ηρακλείου: Επιτέθηκε με μαχαίρι σε πρώην υπάλληλό του
Βγήκε με ένα μαχαίρι 50 εκατοστών και επιτέθηκε στον πρώην υπάλληλό του που φέρεται να του χρωστάει λεφτά, χωρίς ωστόσο να τον πλήξει, αλλά του έσκισε τα καθίσματα.

Στο προσκήνιο ήρθε ξανά ο περιβόητος πλέον κρεοπώλης του Ηρακλείου Κρήτης, αλλά και πάλι για τους λάθος λόγους. Ο οξύθυμος κρεοπώλης, ο οποίος πριν λίγες μέρες είχε κτυπήσει έναν πελάτη του καταστήματός του επειδή είχε παραπονεθεί για την αλλαγή τιμής από την ταμπέλα στην ταμειακή μηχανή, τώρα επιτέθηκε με μαχαίρι σε έναν πρώην υπάλληλό του, σύμφωνα με το creta24.gr. Ευτυχώς δεν τον τραυμάτισε και από την επίθεσή του έσκισε τα καθίσματα του αυτοκινήτου του.

Το απόγευμα της Τετάρτης (1/12) λοιπόν, ο 34χρονος πρώην υπάλληλος του κρεοπώλη, αλβανικής καταγωγής, φέρεται να πήγε και να ζήτησε από τον 40χρονο περίπου κρεοπώλη τα λεφτά που του χρωστάει. Οι δύο πλευρές λογομάχησαν και ο κρεοπώλης βγήκε με ένα μαχαίρι 50 εκατοστών, άνοιξε την πόρτα του οχήματος του πρώην υπαλλήλου του (ένα τζιπ) και του επιτέθηκε, χωρίς ωστόσο να τον πλήξει, αλλά του έσκισε τα καθίσματα.

Ο φερόμενος ως δράστης εξαφανίστηκε και αναζητείται από την αστυνομία.