Ταμίας κρεοπωλείου για ξυλοδαρμό: «Δεν τον χτύπησε, μας ζητάει 30.000» - «Με είπε μαϊμούνι» λέει ο χασάπης (vid)

Newsroom
Ταμίας κρεοπωλείου για ξυλοδαρμό: «Δεν τον χτύπησε, μας ζητάει 30.000» - «Με είπε μαϊμούνι» λέει ο χασάπης (vid)
Κρεοπώλης κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε πελάτη του επειδή αποφάσισε να μην αγοράσει το κρέας που ήταν ακριβό.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς ένας άνδρας κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από έναν κρεοπώλη.

Όπως υποστήριξε πήγε να πάρει κρέας και κατέληξε στο νοσοκομείο από τον κρεοπώλη, επειδή αρνήθηκε τελικά να το αγοράσει, λόγω της τιμής του.

Η ταμίας του κρεοπωλείου οι οποία εξυπηρέτησε τον 46χρονο μίλησε στην εκπομπή του Mega «Live News», δίνοντας την δική της εκδοχή.

«Εγώ μίλησα με τον κύριο. Επειδή ήμουν μπροστά, είδα τι έγινε και υπάρχουν και μάρτυρες μέσα στο κρεοπωλείο, τα πάντα. Ό,τι θέλετε. Του εξηγήθηκε, του λέει ότι το κρέας που πήρες είναι πιο ακριβό, τον έβαλε και το έκοψε και μετά τον δούλευε και από πάνω» ανέφερε η ταμίας.

Σύμφωνα με την ταμία, ο κρεοπώλης πότε δεν χτύπησε τον πελάτη και μάλιστα όπως ισχυρίζεται υπάρχει βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που το αποδεικνύει.

– Εσείς που ήσασταν μπροστά δεν είδατε τον κρεοπώλη να χτυπάει τον πελάτη;

«Όχι. Και είμαι και μάρτυρας και υπάρχουν και κάμερες, υπάρχουν τα πάντα. Ούτε τον χτύπησε, ούτε τίποτα. Έχω διαβάσει στο διαδίκτυο ότι του έσπασε το κεφάλι, ότι του έκανε και του έδειξε. Μετά ο κύριος επειδή φαίνεται στις κάμερες πηγαίνει να πλησιάσει τους αστυνομικούς και ήταν άνετος και ωραίος, με το κουστουμάκι του, περπατούσε μια χαρά. Αν είχε χτυπήσει, δεν θα ήταν μέσα στο αμάξι του; Ή δεν θα ερχόταν το ασθενοφόρο να τον πάρει από το μαγαζί;», απάντησε.

«Μας ζητάει 30.000 ευρώ για να φτιάξει η δουλειά»

Σύμφωνα με την ταμία, ο 46χρονος πελάτης ισχυρίζεται ότι ξυλοκοπήθηκε για να πάρει χρηματική αποζημίωση.

«Ο άνθρωπος αυτός μας έχει πει για να φτιάξει η δουλειά και να μην κάνει μήνυση θέλει 30.000 ευρώ. Αυτό που σας λέω είναι σοβαρό. Ο κύριος δηλαδή αυτός με 30.000 θα τα ξεχάσει όλα; Είναι ηθικό αυτό το πράγμα; Άμα δηλαδή του δώσουμε 30.000 ευρώ το κεφάλι που υποτίθεται ότι του έχουμε σπάσει θα είναι εντάξει;» πρόσθεσε η ταμίας του κρεοπωλείου.

«Με είπε μαϊμούνι»

Στο ίδιο ρεπορτάζ, ο κρεοπώλης υποστήριξε ότι δεν χτύπησε τον πελάτη, ωστόσο υπογράμμισε ότι είχε εξηγήσει την τιμή του συγκεκριμένου κρέατος προτού φτάσει ο πελάτης στο ταμείο.

«Τα 6 ευρώ αυτά είναι πραγματικά η τιμή του παραπάνω. Οι βοσκοί αυτό το κρέας το δίνουν 7 ευρώ. Να πας σε ένα βοσκό να του πεις σφάξε μου ένα τέτοιο αρνί να το πάρω. Είναι ιδιαίτερο, κάνει για όλα. Βραστό, κοκκινιστό, στο φούρνο, αντικριστό, τα πάντα. Του είπα "κοίτα η τιμή του είναι αυτό που θες αλλά δεν είναι η τιμή του προβάτου 4,99. Έχει 5,99. Του το είπα, αυτός αδιαφόρησε. Του λέω να σου κόψω, μου λέει κόψε μου...», είπε αρχικά μεταξύ άλλων ο κρεοπώλης.

«Tου κόβω 5,5 κιλά, πάει στο ταμείο και λέει στην ταμία εγώ είπα να πάρω πρόβατο με 4,99. Του λέω μα σου εξήγησα ότι είναι ιδιαίτερο κρέας, όπως και εσύ το όνομασες από μόνος σου. Μετά πέταξε την σακούλα αυτός λες και είμαστε σκουπίδια. Πήγε στο αμάξι του. Εγώ δεν έπρεπε να δώσω βάρος, μεγάλο λάθος μου. Έχω 1000 ανθρώπους που με παρακαλάνε για τέτοιο κρέας... Και του λέω βρε κουμπάρε, εγώ ήθελα να σε περιποιηθώ και να έρθεις και να ξανάρθεις. Γιατί μια φορά να πάρεις κρέας από κάπου, εγώ δεν κερδίζω τίποτα... Κι αυτός μου λέει είσαι μαϊμούνι, είσαι το ένα είσαι το άλλο... τι λες του λέω, σου εξήγησα, το είδες και μόνος σου. Έγινε το λάθος και λίγο λογοφέραμε. Πήγε να κατεβεί, εγώ του έσπρωξα την πόρτα. Του λέω σήκω να φύγεις να λήξει η υπόθεση μα μου, μα μου..», κατέληξε.

«Με χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές»

Σύμφωνα με την καταγγελία του 46χρονου, ο κρεοπώλης τον αιφνιδίασε καθώς έμπαινε στο αμάξι του και του επιτέθηκε με μπουνιές και κλωτσιές μπροστά στα έντρομα μάτια του ανήλικου παιδιού του.

«Την ώρα που πάω να μπω στο αυτοκίνητο και έχω μπει ο μισός μέσα στο αυτοκίνητο ακούω φωνές από πίσω μου, δηλαδή με αιφνιδίασε στην ουσία δεν ήξερα ποιος ήτανε. Γυρνώντας να δω ποιος είναι μου έχει παίξει δύο μπουνιές στο κεφάλι και μετά μου έπαιζε κλωτσιές στην πόρτα για να μη βγω από το αυτοκίνητο γιατί εγώ πήγα να αντισταθώ να βγω από το αυτοκίνητο» ανέφερε ο 46χρονος πελάτης.

Ωστόσο όπως ισχυρίζεται η ταμίας, ο 38χρονος κρεοπώλης βγήκε από το κατάστημα του για να λύσει την παρεξήγηση για την τιμή του κρέατος.

«Βγήκε έξω ο (…), με όμορφο τρόπο να του εξηγήσει τη διαφορά που έχει και ξεκίνησε να τον λέει παράωρο, μ…., τον έβριζε και είχε μπει μέσα στο αμάξι του. Και επειδή τον έβρισε, τον έβρισε μετά και ο (…) και πήγε ο άλλος να κάνει τσαμπουκά να βγει από το αμάξι και του έκλεινε την πόρτα» συμπλήρωσε η ταμίας.