Κτηνώδη δολοφονία στις ΗΠΑ: Αστυνομικός σκοτώνει εν ψυχρώ με 9 σφαίρες άντρα σε αναπηρικό αμαξίδιο (vid)

Newsroom
Κτηνώδη δολοφονία στις ΗΠΑ: Αστυνομικός σκοτώνει εν ψυχρώ με 9 σφαίρες άντρα σε αναπηρικό αμαξίδιο (vid)
Προσοχή το βίντεο είναι ιδιαίτερα σκληρό: Ο 61χρονος αρνήθηκε να σταματήσει στο κάλεσμα του αστυνομικού και ο Ράιαν Ρέμινγκτον τον πυροβόλησε 9 φορές, στην πλάτη και στα πλευρά.

Απίστευτης ωμότητας και αγριότητας έγκλημα διαπράχθηκε και πάλι από αστυνομικούς στις ΗΠΑ, που εκτέλεσαν εν ψυχρώ έναν ανάπηρο, καθήμενο σε καροτσάκι και έχοντας γυρισμένη την πλάτη, με 9 σφαίρες.

Το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει και είναι καταγεγραμμένο από την body cam του αστυνομικού έχει προκαλέσει σάλο, όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και στον κόσμο όλον με την εν ψυχρώ εκτέλεση.

Ο 61χρονος άνδρας στο αναπηρικό καροτσάκι, ήταν ύποπτο για κλοπή. Υπάλληλος σούπερ μάρκετ είχε κάνει καταγγελία, ότι όταν ζήτησε από τον 61χρονο στο αναπηρικό αμαξίδιο να δείξει την απόδειξη για το κουτί με τα εργαλεία που κρατούσε, έβγαλε ένα μαχαίρι και κατευθύνθηκε προς την έξοδο.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν, ο 61χρονος αρνήθηκε να σταματήσει στο κάλεσμα του αστυνομικού και ο Ράιαν Ρέμινγκτον τον πυροβόλησε 9 φορές, στην πλάτη και στα πλευρά.

Το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τις αστυνομικές Αρχές στο Τούσον της Αριζόνα, έχει προκαλέσει σάλο και είναι ιδιαίτερα σκληρό.

Για την υπόθεση διενεργείται έρευνα από τις εισαγγελικές Αρχές, ενώ σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας του Τούσον έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία απόλυσης του αστυνομικού.