Έξαλλος ο Λιάγκας με Περρή: «Αυτό δεν το περίμενα από εσένα, εγώ είμαι μα...κας που εμβολιάστηκα;»

Newsroom
Έξαλλος ο Λιάγκας με Περρή: «Αυτό δεν το περίμενα από εσένα, εγώ είμαι μα...κας που εμβολιάστηκα;»
Γιώργος Λιάγκας και Βαγγέλης Περρής είχαν έντονη λογομαχία για τα 100 ευρώ πρόστιμο της Κυβέρνησης με τον Λιάγκα να λέει: «Και ξέρετε πολύ καλά ότι δεν είμαι ΝεοΔημοκράτης».

Ένταση υπήρξε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και του Βαγγέλη Περρή, με αφορμή το θέμα του προστίμου με 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών, που επέβαλε η Κυβέρνηση.

Ο Βαγγέλης Περρής εξέφρασε την αντίρρησή του με το συγκεκριμένο μέτρο της Κυβέρνησης, με τον Γιώργο Λιάγκα να του απαντά: «Το πας λαϊκίστικα, ενώ έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Πας να διεγείρεις το συναίσθημα και είναι λάθος τοποθέτηση και δεν το περίμενα από εσένα» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια είπε: «Ο Μητσοτάκης δεν τους σκέφτηκε αυτούς τους ανθρώπους (σ.σ. Τους απομονωμένους στο χωριό); Και ξέρετε πολύ καλά ότι δεν είμαι ΝεοΔημοκράτης. Όλοι οι αντιεμβολιαστές μιλάνε για διχασμό. Και εγώ διαφωνώ με τα 100 ευρώ.

Όμως να πούμε κάτι άλλο. Εγώ που εμβολιάστηκα και που σκέφτομαι να εμβολιάσω και τα παιδιά μου, είμαι μα...κας; Επειδή έχω παρέες και μου λένε μεταξύ σοβαρού και αστείου: “Να δούμε τι θα πάθετε εσείς που εμβολιαστήκατε κι αν δεν πάθετε τίποτα θα εμβολιαστούμε κι εμείς”. Σώπα ρε μεγάλε! Τι είμαι εγώ και τα παιδιά μου, πειραματόζωο; Συγγνώμη, γιατί εγώ να βάλω σε κίνδυνο την υγεία μου και τα παιδιά μου για το κοινωνικό σύνολο και ο άλλος να μου πει ότι τον πειράζει το κατοστάρικο. Να της τα δώσω εγώ στη γιαγιά στο χωριό αν δεν έχει τα λεφτά. Αλλά αυτός που το λέει και έχει λεφτά ξέρεις τι κάνει; Πάει και αγοράζει πλαστά πιστοποιητικά».

Ο Βαγγέλης Περρής από την μεριά του είπε: «Θα μπορούσε να υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση γι’ αυτούς που πηγαίνουν να νοσηλευτούν» με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά σε έντονο ύφος: «Αυτό είναι δικτατορία. Το ακούω και το πρωί στα ραδιόφωνα. Όποιος δεν έχει κάνει το εμβόλιο να μην πηγαίνει στην εντατική; Αυτό είναι δικτατορία!

Είναι κοινό αγαθό η δημόσια υγεία. Δε μπορείς να του πεις “πλήρωσε από την τσέπη σου”».