Βρετανός παραγωγός ζήτησε άδεια από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να κάνει ντοκιμαντέρ την δολοφονία στα Γλυκά Νερά (vid)

Newsroom
Βρετανός παραγωγός ζήτησε άδεια από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να κάνει ντοκιμαντέρ την δολοφονία στα Γλυκά Νερά (vid)
Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον Βρετανού παραγωγού, ο οποίος θέλει να γυρίσει σχετικό ντοκιμαντέρ.

Η δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον και στη Μεγάλη Βρετανία, που ήταν υπήκοος η άτυχη 20χρονη.

Όπως μετέδωσε το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, παραγωγός τηλεοπτικής εταιρείας από το Λονδίνο, επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και του ζήτησε να έρθει σε επαφή μαζί του στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται, προκειμένου να του παραχωρήσει τα πνευματικά δικαιώματα για την παραγωγή με θέμα την δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Ο πιλότος ωστόσο, απάντησε αρνητικά σύμφωνα με τον δικηγόρο του Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη. «Ο εντολέας μου δεν επιθυμεί να συναινέσει στην παραγωγή ταινίας ή ντοκιμαντέρ για την τραγική αυτή υπόθεση. Είναι αρνητικός», δήλωσε ο δικηγόρος.

Ενδιαφέρον για την δημιουργία ντοκιμαντέρ με θέμα την άγρια δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς έχουν δείξει τόσο το BBC όσο και το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4. Παραγωγοί του Channel 4 μάλιστα, έχουν επικοινωνήσει με την σύμβουλο ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου, η οποία έκανε συνεδρίες με την 20χρονη κοπέλα λίγο καιρό πριν από τη δολοφονία της, ζητώντας να τους μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η Καρολάιν στη σχέση και τον γάμο της με τον σύζυγό της.