Γλυκά Νερά: «Αρνείται πως είχε σχέση με παντρεμένη», λέει ο δικηγόρος του γυναικοκτόνου (vid)

Newsroom
Γλυκά Νερά: «Αρνείται πως είχε σχέση με παντρεμένη», λέει ο δικηγόρος του γυναικοκτόνου (vid)
Γυναίκα αποκαλύπτει πως είχε σχέση με τον καθ' ομολογίαν δολοφόνο των Γλυκών Νερών. κάνοντας λόγο για εμμονή μαζί της. Η απάντηση του γυναικοκτόνου.

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη την Παρασκευή (22/10) μίλησε ένας φίλος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος αποκάλυψε τι έλεγε ο δολοφόνος των Γλυκών Νερών για μία παλιότερη σχέση που είχε πριν παντρευτεί την Καρολάιν.

Ωστόσο η συγκεκριμένη κοπέλα μίλησε στην εκπομπή από την πόλη που έχει μετακομίσει μετά τα γεγονότα και έδωσε την δική της εικόνα για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, αναφέροντας πως είχε ερωτική σχέση με τον γυναικοκτόνο για κάποιο χρονικό διάστημα, ενώ εκείνη ήταν παντρεμένη, όμως δεν είχε σκοπό να χαλάσει την οικογένειά της.

«Αρνείται τα πάντα ο εντολέας μου»

Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος όμως αρνείται τα πάντα, μέσω του δικηγόρου του ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1, «ο εντολέας μου τα αρνείται. Δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεν είναι τυχαίο πως ούτε αποτελούν μέρος της δικογραφίας, της ποινικής που χειριζόμαστε. Ούτε φυσικά αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν να καταθέσουν», τόνισε.