Γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά: Δυο φωτογραφίες από τη μεζονέτα για πρώτη φορά στη δημοσιότητα (vid)

Newsroom
Γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά: Δυο φωτογραφίες από τη μεζονέτα για πρώτη φορά στη δημοσιότητα (vid)
Νέες φωτογραφίες από την μεζονέτα όπου ο καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνος σκότωσε την Καρολάιν.

Δύο φωτογραφίες ντοκουμέντο παρουσίασε στην εκπομπή του Mega «LIVE NEWS», ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος. Οι εικόνες αποτυπώνουν το καλοστημένο σκηνικό ληστείας στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, η βιτρίνα πίσω από τη δολοφονία.

«Η πρώτη είναι μια από τις πιο αποτρόπαιες πράξεις αυτής της εγκληματικής ενέργειας. Είναι η φωτογραφία του δολοφονημένου σκυλιού το οποίο το έχει κρεμάσει στα σκαλιά στο κλιμακοστάσιο, όπως κατεβαίνεις στο ισόγειο της μεζονέτας», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

«Σκότωσε το σκυλί στην προσπάθεια του να μιμηθεί την πραγματική ληστεία στο Αλεποχώρι, όπου και τότε είχε αναφέρει ο πιλότος ο συνάδελφος του ότι είχαν μπει και είχαν χτυπήσει το σκυλί του. Αυτό θυμόταν και σκότωσε το σκύλο του», πρόσθεσε.

«Η φωτογραφία αυτή η οποία έχει ληφθεί από τους αστυνομικούς της σήμανσης είναι η φωτογραφία ακριβώς δίπλα από το κρεβάτι όπου φαίνονται η ξεκολλημένη μονωτική ταινία, με την οποία δέθηκε και ο ίδιος, κάποια κινητά τηλέφωνα, κάποια αναποδογυρισμένα αντικείμενα και στην άκρη το κρεβάτι», συμπλήρωσε.