Νικολούλη προς Αναγνωστόπουλο: «Να έρθω τετ-α-τετ, να σου θυμίσω εγώ, αγόρι μου, ποια είναι» (vid)

Newsroom
Νικολούλη προς Αναγνωστόπουλο: «Να έρθω τετ-α-τετ, να σου θυμίσω εγώ, αγόρι μου, ποια είναι» (vid)
Μέσω της εκπομπής της, η Αγγελική Νικολούλη απάντησε στα όσα ισχυρίζεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πως δεν είχε παράλληλη σχέση.

Εκνευρισμένη με τα όσα λέει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τις αποκαλύψεις που έγιναν στην πρώτη εκπομπή «Φως Στο Τούνελ», παρουσιάστηκε χθες το βράδυ η Αγγελική Νικολούλη.

Θυμίζουμε πως τότε είχε μιλήσει μία κοπέλα που είχε σχέση με τον καθ' ομολογία δολοφόνο της Καρολάιν, υποστηρίζοντας οτι την «πολιορκούσε» το τελευταίο διάστημα πριν το μοιραίο βράδυ των Γλυκών Νερών.

Ένας συνεργάτης της Αγγελικής Νικολούλη λοιπόν τις μετέφερε τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, λέγοντας πως μεταφέρονται δηλώσεις του κατηγορούμενου που λέει πως δεν ξέρει ποια είναι η κοπέλα αυτή και πως θα βάλει τον δικηγόρο του για να την βρει.

Κάτι που δεν άρεσε και τόσο στην παρουσιάστρια που πέρασε στην αντεπίθεση...

«Γιατί να βάλει τον δικηγόρο του; Να του πω εγώ ποια είναι; Να του φρεσκάρω λίγο την μνήμη; Δεν ξέρω αν μας ακούει εκεί που είναι. Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη, αγόρι μου, για το ποια είναι, αν την ξέχασες. Είναι η γυναίκα που την αναζητούσες εναγωνίως πριν δολοφονήσεις την δική σου. Είναι εκείνη που έλεγες σε φίλους οτι είσαι τρελά ερωτευμένος μαζί της. Είναι αυτή που την κάλυψα για να μην βρεθεί αντιμέτωπη με κίνδυνο. Και την έψαχνες. Αν την ξέχασες να στη θυμίσω εγώ, γιατί λέγαμε να βρεθούμε στις φυλακές για να μου μιλήσεις. Και όλα κλείναμε ραντεβού και ερχόμουν εγώ και εσύ το μετάνιωνες. Γιατί δεν θέλεις να εκτεθείς σε κάμερα και προτιμάς τις δηλώσεις μεταφοράς λόγου. Όποτε θέλεις να κλείσουμε ραντεβού, να μπω στις φυλακές και να τα πούμε τετ-α-τετ. Να έρθω στο κελί σου», είπε χαρακτηριστικά.