Η απαγωγέας της Μαρκέλλας είχε βιάσει και την ίδια της τη μάνα: Κατάθεση που σοκάρει

Newsroom
Η απαγωγέας της Μαρκέλλας είχε βιάσει και την ίδια της τη μάνα: Κατάθεση που σοκάρει
Συγκλονιστική κατάθεση της μητέρας της 34χρονης που απήγαγε την μικρή Μαρκέλλα.

Αποκαλύψεις που κόβουν την ανάσα και προκαλούν ανατριχίλα ήρθαν στην επιφάνεια, μετά την κατάθεση της μητέρας της 34χρονης που απήγαγε τη μικρή Μαρκέλλα από τη Θεσσαλονίκη και σε δύο μέρες ξεκινάει η δίκη της τη στιγμή που βρίσκεται προφυλακισμένη στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα.. Η μητέρας της απαγωγέως σόκαρε με τα όσα κατέθεσε και έφερε στο φως το protothema.gr, καθώς όπως είπε βίασε και ξυλοκόπησε και την ίδια.

«Αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα στον γάμο, κυρίως οικονομικά και προσωπικά καθώς μου έλεγαν ότι δεν είχαν τα απαραίτητα έσοδα για να ζήσουν όπως θέλουν. Σε μια από τις τελευταίες επισκέψεις μου, τον Σεπτέμβριο του 2019, ο άντρας της μου είπε ότι εκδίδεται και ότι έχει εξωσυζυγική σχέση με άλλον» ανέφερε αρχικά η μητέρα της 34χρονης και συμπλήρωσε για την αποτρόπαια πράξη της κόρης της...

«Μου είπε να κάνω μπάνιο το παιδί της. Δέχθηκα, δεν βγήκε από το μπάνιο, είπε ότι θα κάτσει να βλέπει. Μου είπε να ξεντυθώ να μπω κι εγώ για μπάνιο μαζί της, να της κάνω εγώ μπάνιο, να της τρίψω τα γεννητικά όργανα κατά τη διάρκεια του μπάνιου και μετά να μου το κάνει αυτή. Φυσικά αντέδρασα και αρνήθηκα. Εκείνη μου επιτέθηκε, μου τραβούσε τα ρούχα να με ξεντύσει με το ζόρι. Μετά από αυτό έφυγε και γύρισε στο σπίτι με άλλη γυναίκα.

Είπα στην κόρη της ένα παραμύθι και αποκοιμήθηκε. Αποκοιμήθηκα κι εγώ δίπλα της. Ήρθε αργότερα μέσα στη νύχτα και με τραβούσε να σηκωθώ. Για μην ξυπνήσει το παιδί έφυγα από το δωμάτιο και την ακολούθησα. Με χτύπησε και ξαναπροσπάθησε να με βιάσει καθώς την χτυπούσα κι εγώ και αντιστεκόμουν. Την επόμενη μέρα το μεσημέρι δεν άντεξα άλλο και κάλεσα το 100. Στους αστυνομικούς που ήρθαν δεν είπα τίποτα για τον βιασμό μου. Ντρεπόμουν να πω ότι με βίασε η κόρη μου»!

2

Για την απαγωγή και κακοποίηση της μικρής Μαρκέλλας είπε: «Για την υπόθεση της Μαρκέλλας δεν είχα καμία πληροφορία, δεν είχα επικοινωνία με την κόρη μου αυτό το χρονικό διάστημα όμως σαν από μητρικό ένστικτο όταν είδα την εξαφάνιση του παιδιού στην τηλεόραση, το μυαλό μου πήγε σε εκείνη».

Για την οικονομική άνεση που είχε είπε: «Τον Νοέμβριο του 2018 χώρισε. Mετά ήταν υπερβολικά χαρούμενη. Εμφάνισε μια οικονομική ευχέρεια αφύσικη. Μου είπε ότι έχει σχέση με κάποιον πολύ ισχυρό οικονομικά. Μου έκανε εντύπωση η οικονομική της ευχέρεια, συνδυαστικά με το γεγονός ότι είχε παραιτηθεί από τη δουλειά της. Τον Φεβρουάριο του 2020 μου είπε ότι δεν ήθελε το παιδί της».