Τρεις Ρώσοι influencers πλήρωσαν με φυλάκιση την πλάκα τους σε ταξιτζή (vid)

Newsroom
Τρεις Ρώσοι influencers πλήρωσαν με φυλάκιση την πλάκα τους σε ταξιτζή (vid)
Οι πλάκες των νεαρών Ρώσων τους έστειλαν στην φυλακή.

Σε μπελάδες μπήκαν τρεις γνωστοί influencers στη Ρωσία καθώς οδηγήθηκαν στην φυλακή για κάτι περισσότερο από τρία χρόνια επειδή έκαναν φάρσα σε οδηγό ταξί ότι του έκλεψαν το αυτοκίνητο.

Ένας από τους τρεις εμπλεκόμενους, ο Aidyn Tussupov έχει 1,2 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram. Ο συγκεκριμένος μαζί με τους άλλους δύο influencers, έκαναν μια... χοντρή φάρσα σε έναν οδηγό ταξί.

Αφού τον κάλεσαν για τους παραλάβει, του ζήτησαν να ανοίξει το πορτμπαγκάζ. Την ώρα που ο ταξιτζής πήγε να ανοίξει το πορτμπαγκάζ, ένας από τους τρεις άντρες μπήκε στη θέση του οδηγού, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε.

Λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε το όχημα, όμως ο ταξιτζής είχε ήδη καλέσει την αστυνομία. Ένας από τους τρεις influencers ήταν μέσα στο ταξί και μαγνητοσκοπούσε το περιστατικό, εστιάζοντας στην αντίδραση του ιδιοκτήτη.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, αυτή δεν ήταν η πρώτη «χοντρή» φάρσα που κάνουν οι συγκεκριμένοι influencers και έτσι οι αρχές τους καταδίκασαν σε ποινή φυλάκισης τριών χρόνων και έξι μηνών.

Οι αρχές ανέφεραν: «Οι Dumshebay E., Tusupov A., Khasanov RN κρίθηκαν ένοχοι για διάπραξη εγκλήματος σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 166 του Ποινικού Κώδικα της Ρωσικής Ομοσπονδίας και καταδικάστηκαν σε φυλάκιση για περίοδο τριών χρόνια και έξι μήνες, με τιμωρία σε αποικία γενικού καθεστώτος».

Το Μάρτιο του 2020 ένας από τους τρεις, ο Ramir Khasanov είχε φοβίσει επιβάτες σε μετρό. Άρχισε να βήχει σε ένα βαγόνι γεμάτο κόσμο, δείχνοντας μια χαρτοπετσέτα με ψεύτικο αίμα από το στόμα του.

Είναι πολύ πιθανό οι τρεις Influencers να σταλούν σε φυλακή που βρίσκεται 500 χλμ μακριά από τη Μόσχα. Μάλιστα, πρόκειται για παλιές φυλακές που δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση.